Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 3-0 το Βόλο στη Νεάπολη και οι αναπληρωματικοί της θεσσαλικής ομάδας απογοήτευσαν στην ευκαιρία που τους έδωσε ο Χουάν Φεράντο.

Ο Βόλος φιλοξενείται την Κυριακή (25/8, 19:15) από τον Πανιώνιο για την πρεμιέρα της Super League 1 και ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλίας, Χουάν Φεράντο, έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς αναπληρωματικούς.

ADVERTISING

Αυτοί δεν την άρπαξαν για να δείξουν κάτι στον Ισπανό προπονητή τους. Έτσι νομοτελειακά ήλθε η συντριβή από τον Απόλλωνα Σμύρνης - ομάδα της Super League 2 - στο φιλικό του Σαββάτου (17/8) το οποίο διεξήχθη στη Νεάπολη.

Ο Παυλίδης στο 18' άνοιξε το σκορ, αυτό διευρύνθηκε στο 41' με το αυτογκόλ του Χουχούμη, ενώ ο Κυριακίδης στο 83ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιόζης (80' Κραβαρίτης), Λύρατζης, Διαμάντης (60ο Κορνέζος), Μήτογλου, Τσαούσης, Τσοκάνης (65ο Διμηνάς), Μπαλογιάννης, Ηλιόπουλος, Σαρμιέντο (40o Κορέλας), Κυζιρίδης, Μάντζης.

ADVERTISING

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Γκίνο, Κύργιας, Ζησόπουλος, Χουχούμης, Μπλάζιτς. Πατράλης, Μπαστιάνος, Παυλίδης, Μπεντινέλι, Βάρκας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: οι Χουάντερσον, Κυριακίδης, Λαρέα, Βαφέας, Βιτλής, Αφρόδημος, Λαγός, Μπαστιάνος (60’ Καραγκούνης), Παυλίδης (60’ Ρώσση, 75’ Χειρίτραντας), Μπεντινέλι (75’ Λάμπη), Βάρκας (60’ Μαρκόφσκι).