Ο Βόλος στο δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι του υποδέχεται τον Πανιώνιο έχοντας μια αλλαγή στην αποστολή σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Βόλος θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Πανιώνιο χωρίς τον Φεράντο στον πάγκο καθώς ο Ισπανός τεχνικός έχει ένα πρόβλημα με την όραση του, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες μέρες.

ADVERTISING

Τον Φεράντο στον πάγκο της ομάδας του Βόλου θα αντικαταστήσει ο Βίκτορ Μπασάντρε ο οποίος είναι ο στενός συνεργάτης του στον Βόλο.

Ο Μπασάντρε μάλιστα ήταν αυτός που μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης έκανε γνωστή την αποστολή του Βόλου η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές και έχει μια αλλαγή σε σχέση με αυτή της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ADVERTISING

Εκτός έμεινε ο Κορνέζος και τη θέση του πήρε ο Μάντζης ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή της ομάδας του Βόλου. Η 19άδα αποτελείται από τους: Γκαραβέλη, Μελίσσα, Ντεντάκη, Λύρατζη, Μήτογλου, Δημόπουλο, Διαμαντή, Τσίκα, Φερράρι, Τσαούση, Τσοκάνη, Μαξ, Μπαλογιάννη, Κορέλα, Τόρρες, Ζοάο, Μουνίθ, Κυζιρίδη και Μάντζη.