ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Με το βλέμμα στη νέα σεζόν

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΔΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΔΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν της Super League, με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να ανακοινώνει μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων.

Από την Πέμπτη (30/7) ο Βόλος ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν της Super League. Οι παίκτες της θεσσαλικής ομάδας πέρασαν τις ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ το Σάββατο (1/8) θα υποβληθούν σε εργομετρικά.

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ενσωματωθούν οι υπόλοιποι ξένοι ποδοσφαιριστές, αλλά και τα μεταγραφικά αποκτήματα του Βόλου. Ο Σάκης Τσιώλης θα χτίσει την ομάδα του στην Πορταριά της Πήλου, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας από τις 11 έως τις 21 Αυγούστου.

Το πρώτο φιλικό του Βόλου θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου κόντρα στον Θησέα, ενώ στις 10 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό. Στις 13 Αυγούστου οι Θεσσαλοί θα παίξουν με τον Ατρόμητο ξανά στο Πανθεσσαλικό και την επόμενη ημέρα έχει προγραμματιστεί αγώνας με τον Αήττητο Σπάτων.

Επιπλέον, στις 26/8 η ομάδα του Τσιώλη θα φιλοξενηθεί από την Λαμία και στις 30 θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στον Βόλο. Στόχος είναι να προγραμματιστεί ακόμη ένα φιλικό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ