ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Πήρε και τον 27χρονο Ολλανδό μέσο Νταν Ριένστρα

Βόλος: Πήρε και τον 27χρονο Ολλανδό μέσο Νταν Ριένστρα

Ο Βόλος μετά την απόκτηση του Μπαριέντος ανακοίνωσε την Παρασκευή (31/7) και τη συμφωνία του με τον 27χρονο Ολλανδό μέσο, Νταν Ριένστρα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Βααλβάικ.

Ακόμη μια μεταγραφή, μετά απ' αυτή του Μπαριέντος, ανακοίνωσε την Παρασκευή (31/7) ο Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας έκανε δικό της τον 28χρονο (σ.σ. 6/10/1992) Ολλανδό μέσο Νταν Ριένστρα ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Βααλβάικ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ριέντστρα ο οποίος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άγιαξ και έχει περάσει και απ' αυτές της Φέγενορντ χωρίς όμως να γίνει επαγγελματίας θα παίξει εκτός Ολλανδίας. Παράλληλα ο Ριένστρα στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Χεράκλες από την οποία πήγε στη Βααλβάικ το 2105 και έμεινε ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου Ολλανδού μέσου Ντάαν Ριένστρα. Ο Ντάαν Ριένστρα, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Βόλο, τα πέντε τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ολλανδική Βααλβάικ έχοντας συνολικά 136 συμμετοχές και 6 τέρματα,ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της επίσης Χέρακλες".

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ