ΧΑΝΙΑ

Χανιά: "Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε"

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Xania, Ergotelis (eurokinissi) EUROKINISSI

Τα Χανιά εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του αγώνα με τον Εργοτέλη και κάνουν λόγο για "κυνηγητό" προς την ομάδα με εις βάρος της λάθη σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Τα Χανιά γνώρισαν την ήττα τη Δευτέρα από τον Εργοτέλη με 1-0 στο 94' και ενώ πριν είχαν σκοράρει στο 86' ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε.

Η ομάδα των Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση εις βάρος της διαιτησίας όχι μόνο του συγκεκριμένου αγώνα αλλά γενικότερα καθώς όπως σημειώνει η ανακοίνωση σε τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια έχει αδικηθεί.

Στην ανακοίνωση μάλιστα σημειώνεται πως η διοίκηση της ομάδας θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να διασφαλίσει τα συμφέροντα της:

"Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε...!

Ανθρώπινο λάθος τη μια φορά, ανθρώπινο την άλλη και τελικά έχουμε φτάσει στον αριθμό των τεσσάρων παιχνιδιών (υπήρξε και πέμπτο όπου ατυχώς... κερδίσαμε) με ανθρώπινα λάθη εις βάρος της ομάδας μας, που "μεταφράζονται" σε 5 έως 7 χαμένους και πολύτιμους βαθμούς τουλάχιστον.

Ένα "κυνηγητό" από την αρχή της σεζόν (και με την εικόνα των τηλεοπτικών μεταδόσεων από τα παιχνίδια αυτά να μιλάει από μόνη της) σε μια ομάδα που εκπροσωπεί έναν ολόκληρο νομό, μια ολόκληρη πόλη, τα ΧΑΝΙΑκαι η οποία όλα αυτά τα χρόνια κάνει μια μεγάλη επένδυση και δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από τη σωστή και δίκαιη αντιμετώπιση μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και σεβασμό τόσο στη διοίκηση της, όσο και στους ποδοσφαιριστές της και τους αγνούς φιλάθλους της.

Ως πότε θα συνεχίσουν κάποιοι να παίζουν με τον ιδρώτα μας; Για ποιο λόγο αυτά τα συνεχόμενα... ανθρώπινα λάθη; Μήπως επειδή η ομάδα μας έδειχνε ικανή να μπει... σφήνα στις ομάδες που έχουν "χριστεί" φαβορί και κάποιοι θεωρούν ότι ήδη έχουν "κλειδώσει" τις προνομιούχες θέσεις;

Η ΠΑΕ Χανιάδηλώνει ότι επειδή η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να διασφαλίσει τα συμφέροντά της και να γνωρίζουν ότι «έχουν γνώση οι φύλακες» και ότι η ευγένεια δεν είναι αδυναμία.

Έστω και την ύστατη αυτή στιγμή ας αναλάβουν πλέον οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους".

TAGS ΧΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ