ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Ομάρ Ελαμπντελαουί: "Προσευχηθείτε, υπόσχομαι θα γυρισω πιο δυνατός"

Ομάρ Ελαμπντελαουί: "Προσευχηθείτε, υπόσχομαι θα γυρισω πιο δυνατός"
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε αγώνα ΟΦΗ - Ολυμπιακός τον Οκτώβριο του 2018 EUROKINISSI

Ο πρωην μπακ του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι, Ομάρ Ελαμπντελαουί, στο πρώτο μήνυμά του μετά το ατύχημα υποσχέθηκε να γυρίσει πιο δυνατός και ζήτησε από όσους προσεύχονται για την υγεία του να συνεχίσουν να το κάνουν.

Το πρώτο του μήνυμα μετά το ατύχημα που είχε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στα μάτια του και να νοσηλεύεται στην Κωνσταντινούπολη δημοσίευσε στο Instagram ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός πρώην μπακ του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι, υποσχέθηκε να γυρίσει πιο δυνατός και ζήτησε από όσους προσεύχονται για την υγεία του να συνεχίσουν να το κάνουν.

"Όπως γνωρίζετε είχα ένα ατύχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ήθελα απλά να περάσω ευχάριστα την ώρα με τα παιδιά μου και τη σύζυγό μου όταν συνέβη το ατύχημα.

Ξέρω ότι μπορεί να ανησυχείτε για μένα, αλλά μερικές φορές ο Θεός μας τεστάρει. Πιστεύω ότι θα περάσω αυτό το τεστ, ευχαριστώ για τις προσευχές σας.

Γίνομαι καλύτερα. Λαμβάνω εξαιρετική και επαγγελματική φροντίδα από ιατρικό επιτελείο της ομάδας και κάνουμε πρόοδο κάθε μέρα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμες κάποιες προκλήσεις, αλλά θα επιστρέψω πιο δυνατός. Αυτό υπόσχομαι. Σας παρακαλώ συνεχίστε να με έχετε στις σκέψεις σας και να προσεύχεστε για μένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους προσευχήθηκαν και έστειλαν θετική ενέργεια και μηνύματα που με έκαναν να νιώσω ότι ήταν μαζί μου. Αυτό είναι όλος ο κόσμος για μένα".

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Γαλατά, Μουσταφά Τζενγκίζ, μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 την Πρωτοχρονιά και ανέφερε: "Εκτιμούμε πολύ το ενδιαφέρον και τις ανησυχίες των Ελλήνων για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Τον επισκέφθηκα σήμερα στο νοσοκομείο. Όσοι αγαπούν τον Ομάρ θέλω να γνωρίζουν πως βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και φροντίζεται από τους καλύτερους γιατρούς της Τουρκίας.

Εμείς, ως Γαλατασαράι, κάνουμε τα πάντα για να γυρίσει γρήγορα στην οικογένειά του. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους του στην Ελλάδα πως ο Ομάρ σύντομα θα αναρρώσει και θα είναι καλά".

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ