ΚΥΠΡΟΣ

Ομόνοια: Νίκη με τους αναπληρωματικούς πριν τον Ολυμπιακό

Ομόνοια: Νίκη με τους αναπληρωματικούς πριν τον Ολυμπιακό

Η Ομόνοια νίκησε 2-1 την ΑΕΚ Λάρνακας στο ΓΣΠ - με τον Χένινγκ Μπεργκ να χρησιμοποιεί αναπληρωματικούς και να αλλάζει όλη την ενδεκάδα - πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Champions League. (VIDEO)

Με νίκη έρχεται στην Ελλάδα η Ομόνοια για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πρώτα από τα δύο μεταξύ τους ματς (23/9, 22:00) για τα playoffs του Champions League. Το τριφύλλι νίκησε 2-1 την ΑΕΚ Λάρνακας για την τέταρτη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του κυπριακού πρωταθλήματος.

Μάλιστα έφθασε στο τρίποντο με τους αναπληρωματικούς. Ο Νορβηγός προπονητής της Ομόνοιας άλλαξε όλη την αρχική ενδεκάδα σε σχέση με τη μεσοεβδόμαδη αντίστοιχη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τον τρίτο προκριματικό.

Ενδεικτικό του γεγονότος ότι ο Μπεργκ είχε περισσότερο το μυαλό του στο ματς του Γ. Καραϊσκάκης είναι ότι μόλις τρεις από τους λεγόμενους βασικούς χρησιμοποιήθηκαν. Ο Σενέ πέρασε στο 69' στη θέση του Ντούρις, ο Κακκουλής στο 57ο λεπτό στη θέση του Ασαντέ. Μάλιστα ο Κακκουλής αντικαταστάθηκε από τον Λανγκ στο 89ο λεπτό, έπαιξε δηλαδή μόνο ένα μισάωρο.

Η Ομόνοια άνοιξε το σκορ το 45+2' με σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Τρουγιόλς να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 68'. Ο Κίκο με εκτέλεση φάουλ στο 89ο λεπτό χάρισε τη νίκη στην Ομόνοια, με τον Τόνιο να έχει λανθασμένη εκτίμηση.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κυριακίδης, Κίκο, Ντούρις (69΄Σενέ) Τζιωνής, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μαυρίας, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Βενιζέλου, Ασαντέ (57΄Κακουλλής - 89΄Λανγκ)

ΑΕΚ: Τόνιο, Τρουγιόλς, Άμπραχαμ, Σπόλιαριτς, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Νάντο (57' Ναράνχο), Χέιτλι (73΄Έκτορ Μαρτίνεθ) Φερνάντεθ, Μικέλ (46΄Ιωάννου) Μοϊσόφ.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ