ΚΥΠΡΟΣ

Ομόνοια: Νίκη πριν τον ΠΑΟΚ

Ο Λέτσιακς σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό
Ο Λέτσιακς σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Η Ομόνοια πέρασε από το Δασάκι νικώντας 2-1 τον Εθνικό Άχνας με τα γκολ των Μποτεάκ και Ντούρις στο τελευταίο ματς πριν την κόντρα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Νίκη για την Ομόνοια στο τελευταίο της παιχνίδι πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με την ΠΑΟΚ (22/10, 19:55) για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Πέρασε από το Δασάκι επικρατώντας 2-1 του Εθνικού Άχνας. Η Ομόνοια άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Μποτεάκ, ο οποίος με πλασέ από πλάγια θέση νίκησε τον Στρατηλάτη.

Ο Ντούρις διεύρυνε το προβάδισμα στο 27ο λεπτό, μάλιστα αυτό ήταν και το πρώτο του γκολ στα πράσινα. Στο 64ο λεπτό ο Εθνικός κέριδσε πέναλτι σε ανατροπή του Ζάκπα από τον Λανγκ, ο οποίος αποβλήθηκε.

Ο Ζάκπα ανέλαβε και την εκτέλεση και σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο ματς.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Στρατηλάτης, Περατικός (47΄Κονέ) Παπαγεωργίου, Χαραλάμπους, Σάντος, Ντολεζάλ (73΄Μ. Ηλία) Χουντούμπιακ (59΄Μιγκελίτο) Ζάκπα, Γκόρουπετς, Χριστοφή, Σάβιτς.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Σεχού, Γκόμεθ (55΄Κούσουλος) Ασάντε (67΄Βίτορ) Μποτεάκ, Σενέ (61΄Τζιωνής) Ντούρις.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ