EUROPA LEAGUE

Ομόνοια - ΠΑΟΚ 2-1: Ήττα και αποκλεισμός

Ο Τσιγγάρας στον αγώνα Ομόνοια - ΠΑΟΚ
Ο Τσιγγάρας στον αγώνα Ομόνοια - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός, γνώρισε την ήττα (2-1) από την Ομόνοια στο ΓΣΠ και σε συνδυασμό με τη νίκη της Αϊντχόφεν στη Γρανάδα αποκλείστηκε μαθηματικά από τη συνέχεια του Europa League. (VIDEO)

Τέλος έλαβε η ευρωπαϊκή περιπέτεια για τον ΠΑΟΚ, καθώς αν και απομένει μία (η τελευταία) αγωνιστική δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στους 32 του Europa League.

Ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα (2-1) από την Ομόνοια στο ΓΣΠ και σε συνδυασμό με την απόδραση της Αϊντχόφεν από τη Γρανάδα αποχαιρέτησε την Ευρώπη για την τρέχουσα σεζόν.

Ο Κακουλλής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 9', ο Τζόλης μετά από πανέμορφη ομαδική προσπάθεια ισοφάρισε σε 1-1 στο 39', αλλά το ανόητο πέναλτι του Καντουρί στον Λοΐζου και η εύστοχη εκτέλεση του Γκόμεθ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Δείτε τα τέσσερα πράγματα που μάθαμε από το ματς.

Ο ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε κάπως νωθρός στην αναμέτρηση και το πλήρωσε νωρίς. Η Ομόνοια κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο ένατο λεπτό.

Ο Σενέ ελίχθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε ασταθώς και ο Κακουλλής από κοντά άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια.

Ο 19χρονος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και προκαλούσε αναστάτωση σε Κρέσπο και Βαρέλα. Τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 21ο λεπτό.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΙΗΜΑ

Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε χρόνο για να συνέλθει και σχεδόν σπατάλησε όλο το πρώτο ημίχρονο για να το επιτύχει. Έφτασε στην ισοφάριση στο 39ο λεπτό με ένα φοβερό γκολ, ως προς την ομαδική προσπάθεια και την εκτέλεση του Τζόλη.

Ο Τζόλης αρχικά ξεμαρκαρίστηκε και έβγαλε δεξιά στον Ουαγκέ. Ο Σενεγαλέζος έδωσε στον Καντουρί, ο οποίος έπαιξε με κλειστά μάτια με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, εντός περιοχής Ομόνοιας. Ο Σέρβος έβγαλε με το αριστερό στον Τζόλη, ο οποίος με τη μία και με το δεξί από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Φαμπιάνο και έκανε το 1-1.

ΟΙ ΔΥΟ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

Οι δύο Ζίβκοβιτς ήταν οι καλύτεροι του ΠΑΟΚ. Ο μεν Αντρίγια ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, συνεχής πηγή κινδύνων για την κυπριακή ομάδα.

Είχε καλές εκτελέσεις στις στημένες φάσεις (κόρνερ), προσπάθησε να τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του. Ο Ζίβκο από την άλλη ήταν αυτός που με διπλή επέμβαση κράτησε το 1-1 στο 50'.

Ο Σέρβος νίκησε τον Σενέ στο μεταξύ τους τετ-α-τετ. Ο Τζιωνής έκανε το σουτ στο όριο της περιοχής, ο Ζίβκοβιτς ίσα που ακούμπησε την μπάλα και αυτή έκρουσε στο δεξί δοκάρι της εστίας που υπερασπίστηκε.

Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν είχε καθαρό μυαλό στις τελικές επιλογές.

ΑΛΛΑΞΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε αλλαγές. Πέρασε Γιαννούλη και Μουργκ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου - ο Ροντρίγκο ήρθε στη φυσιολογική του θέση - και τον Μπίσεσβαρ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή, αλλά δεν δημιούργησε ευκαιρίες. Στις λιγοστές δεν είχε τη σωστή επιλογή. Ο Καντουρί με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με προβολή στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Τζόλης είχε λανθασμένη αντίδραση μετά από τη σέντρα του Ζίβκοβιτς. Ο Δικέφαλος στην τελική το πλήρωσε. Ο Καντουρί ανόητα έσπρωξε στην περιοχή τον Λοΐζου, ο Ζόρντι Γκόμεθ έκανε το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

OMONOIA (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Κούσουλος, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο (59' Λέτσιακς), Λοΐζου (85' Ασαντέ), Τζιωνής, Γκόμες (59' Κούσουλος), Κακουλλής (21' λ.τρ Σεχού), Σενέ (59' Ντούρις).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ (46' Γιαννούλης), Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Σβαμπ (46' Μουργκ) , Τσιγγάρας (79' Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι.

ΓΚΟΛ: 9' Κακουλλής, 84' πεν. Γκόμεθ / 39' Τζόλης

ΚΑΡΤΕΣ: 30' Σενέ / 31' Ελ Καντουρί, 56' Κρέσπο, 64' Αντρίγια Ζίβκοβιτς, 75' Γιαννούλης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κρεγκ Πόουζον (Αγγλία)

ΒΟΗΘΟΙ: Λι Μπετς (Αγγλία), Ίαν Χάσιν (Αγγλία)

TAGS EUROPA LEAGUE ΠΑΟΚ ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ