ΠΑΟΚ

Ουάρντα: "Έπρεπε να κάνουμε περήφανο τον Σαββίδη"

Ο Αμρ Ουάρντα πανηγυρίζει το γκολ του Μουργκ κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Αμρ Ουάρντα πανηγυρίζει το γκολ του Μουργκ κόντρα στην ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ενθουσιασμένος ο Αμρ Ουάρντα από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ δήλωσε πως όλοι στον Δικέφαλο του Βορρά ήθελαν να πάρουν το σημερινό παιχνίδι.

Ο Αιγύπτιος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για το πρώτο σκέλος των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, για τον Γκαρσία που τον εμπιστεύεται αλλά και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ που παρέχει τα πάντα στους παίκτες της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αιγύπτιος: Για το ποιος αποφάσισε να εκτελέσει το φάουλ ο Μουργκ: "Το αποφασίσαμε όλοι μαζί, ο Μούργκ είχε την αίσθηση ότι θα βάλει το γκολ, με ένοιαζε απλά να μπει το γκολ και αμέσως το πανηγύρισα, οπότε όλα καλά".

Για το πόσο σημαντική είναι η νίκη: "Το χρειαζόμασταν αυτό το παιχνίδι, το θέλαμε. Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι, ο πρόεδρος, ο προπονητής, εμείς. Σήμερα όλοι είμαστε χαρούμενοι, ο Πάμπλο Γκαρσία αξίζει τα καλύτερα, μας εμπιστεύτηκε, του ανταποδώσαμε την εμπιστοσύνη".

Για το ότι δεν ξεκίνησε βασικός: "Υπάρχει ο προπονητής, αυτός αποφασίζει. Από όταν ήρθα εγώ, έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια οπότε δεν με νοιάζει αν δεν παίξω σε κάποια παιχνίδια, με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα. Αν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, κερδίζω κι εγώ".

Για την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη πριν το παιχνίδι: "Είναι ο πρόεδρος, δίνει τα πάντα για την ομάδα, μας παρέχει τα πάντα και πρέπει αυτό να του το ανταποδώσουμε. Έπρεπε να τον κάνουμε περήφανο, του υποσχεθήκαμε ότι θα το κάνουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ