ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ούμπιδες: Standing ovation και δάκρυα την στιγμή της αλλαγής

Η στιγμή της αλλαγής του Ούμπιδες
Η στιγμή της αλλαγής του Ούμπιδες EUROKINISSI

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες είδε τον λιγοστό κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο του Περιστερίου να τον αποχαιρετά με standing ovation την στιγμή της αλλαγής του. Δάκρυσε ο αρχηγός του Ατρομήτου.

Μαζί με το φινάλε της σεζόν για τον Ατρόμητο, γράφτηκε κι αυτό της καριέρας του Χαβιέρ Ούμπιδες στο ποδόσφαιρο. Ο 39χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον αγώνα με τον Βόλο, όντας μάλιστα αυτός που σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, για να δώσει στους κυανόλευκους τους τρεις βαθμούς της νίκης στην αυλαία των playouts της Super League Interwetten.

Ο Σάββας Παντελίδης αντικατέστησε τον αρχηγό του στο 90+1' του αγώνα, προκειμένου να του δώσει την ευκαιρία να γνωρίσει την αποθέωση. Όπως κι έγινε. Ο λιγοστός κόσμος (λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων) που βρισκόταν στο γήπεδο του Περιστερίου του έδωσε ένα υπέροχο standing ovation, με τον ίδιο να λυγίζει από τις καταστάσεις που βίωσε.

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, τόσο την στιγμή που είδε τον πίνακα του βοηθού με το νούμερό του, όσο κι όταν έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Γιώργο Μανούσο. Κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο, γονάτισε μάλιστα και φίλησε το χορτάρι του γηπέδου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μιλώντας στην κάμερα της NOVA είπε:

"Δεν έχω πολλά να πω. Είμαι ευχαριστημένος για όλη την Ελλάδα, για τον σεβασμό που είχα. Από συμπαίκτες και αντιπάλους. Αυτό θα κρατάω για πάντα, τον σεβασμό προς το πρόσωπό μου. Είναι κάτι που θα κρατήσω για πάντα στην καρδιά μου. Ήρθα στην Ελλάδα το 2009, πέρασα εδώ δώδεκα χρόνια. Νομίζω ότι έχω κάνει αυτό που ήθελα, μπορεί και παραπάνω".

"Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Μακάρι να ήταν ο κόσμος εδώ στο γήπεδο, δυστυχώς δεν μπορούσε να βρίσκεται λόγω της πανδημίας. Είναι κάτι που θέλαμε τόσο εγώ, όσο κι η ομάδα. Έχω περάσει την γραμμή, από εδώ και πέρα κοιτάζω μπροστά. Δεν ξέρω ακόμη κάτι για το μέλλον, πρέπει να μιλήσω με την οικογένειά μου. Πιστεύω πως θα μείνω στην ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ