ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ουνιόν Βερολίνου - Λεβερκούζεν 1-0: Την καθάρισε στο τέλος

Φάση από την αναμέτρηση της Ουνιόν Βερολίνου με τη Λεβερκούζεν
Φάση από την αναμέτρηση της Ουνιόν Βερολίνου με τη Λεβερκούζεν 2021 ANDREAS GORA/ASSOCIATED PRESS

Η Ουνιόν Βερολίνου με γκολ του Τέουχερτ στο 88' επικράτησε της Λεβερκούζεν με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη τετράδα της Bundesliga και κάνει όνειρα ακόμα και για Champions League.

Η Ουνιόν Βερολίνου συνεχίζει το εκπληκτικό της σερί καθώς την Παρασκευή (15/1) το βράδυ με γκολ του Τέουχερτ στο 88' επικράτησε 1-0 της Λεβερκούζεν και ανέβηκε στην πρώτη τετράδα της Bundesliga με 28 βαθμούς, ισοβάθμησε με τη Ντόρτμουντ και βρίσκεται έναν πόντο πίσω από τη Λεβερκούζεν.

Η ομάδα του Ουρς Φίσερ μετρά μόλις μία ήττα στα 15 παιχνίδια και πλέον δεν κάνει απλά όνειρα Ευρώπης για την επόμενη σεζόν αλλά αυτά μπορούν να φτάσουν μέχρι και την έξοδο στο επόμενο Champions League.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο αν και οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγαλύτερη φάση στο 5' να ανοίξουν το σκορ με την κεφαλιά του Φρικς να βρίσκει στο δοκάρι. Στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοση τους, είχαν αρχικά δοκάρι με τον Τέουχερτ στο 50' και μια ακόμη καλή στιγμή με τον ίδιο παίκτη στο 62'.

Τρίτη και φαρμακερή στο 88' όταν έφυγε στην αντεπίθεση και με πλασέ έκανε το 1-0 και έδωσε την πρώτη νίκη στην Ουνιόν επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ