ΤΟΥΡΚΙΑ

Οζίλ: "Θέλημα Θεού να συνεχίσω στη Φενέρμπαχτσε"

Ο Μεσούτ Οζίλ κατά την άφιξη του στην Κωνσταντινούπολη για τη Φενέρμπαχτσε
Ο Μεσούτ Οζίλ κατά την άφιξη του στην Κωνσταντινούπολη για τη Φενέρμπαχτσε 2021 AP PHOTO/ASSOCIATED PRESS

Η Κωνσταντινούπολη από την Κυριακή (17/1) κινείται στους ρυθμούς του Μεσούτ Οζίλ ο οποίος έφτασε στην Τουρκία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Από την Κυριακή (17/1) το βράδυ η Κωνσταντινούπολη κινείται στους ρυθμούς του Μεσούτ Οζίλ με τον διεθνή Γερμανό μέσο να ταξιδεύει από την Αγγλία στην Τουρκία για να γίνει μόνιμος κάτοικος Κωνσταντινούπολης υπογράφοντας την Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα για τα επόμενα 3,5 χρόνια με τις οικονομικές του απολαβές να είναι υψηλές σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα

.

Ο Μεσούτ Οζίλ κατά την άφιξη του στην Κωνσταντινούπολη για τη Φενέρμπαχτσε
Ο Μεσούτ Οζίλ κατά την άφιξη του στην Κωνσταντινούπολη για τη Φενέρμπαχτσε 2021 AP PHOTO/ASSOCIATED PRESS

Ο 32χρονος μέσος ο οποίος είχε χάσει τη θέση του στην Άρσεναλ θα μπορέσει να πάρει ξανά παιχνίδια στα πόδια του και να βρει τον καλό του εαυτό καθώς μην ξεχνάμε την καριέρα που έχει πίσω του. Ο Οζίλ, τόνισε πως ήταν θέλημα Θεού να πάει στη μεγαλύτερη ομάδα της Τουρκίας: "Είναι θέλημα Θεού να συνεχίσω στη Φενερμπαχτσέ. Είναι η καλύτερη ομάδα της Τουρκίας. Από μικρός την παρακολουθώ και την υποστηρίζω, οπότε δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για εμένα" έγραψε στα social media.

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η μεταγραφή του Οζίλ στην Φενέρ έχει φέρει παροξυσμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως περισσότεροι από 300.000 φίλαθλοι την Κυριακή το βράδυ θέλησαν να παρακολουθήσουν την πτήση του 32χρονου μέσου από την Αγγλία στην Τουρκία ενώ με το που πάτησε το πόδι του στην Κωνσταντινούπολη τόσο η ιστοσελίδα της Φενέρ όσο και τα τούρκικα ΜΜΕ κάλυψαν με LIVE συνδέσεις την παρουσία του Οζίλ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ