ΤΟΥΡΚΙΑ

Οζίλ: Τον στέλνουν στη Mπασάκσεχιρ τα βρετανικά ΜΜΕ

Arsenal midfielder Mesut Ozil stands on the field during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Tuesday, July 23, 2019, in Landover, Md. (AP Photo/Nick Wass)
Arsenal midfielder Mesut Ozil stands on the field during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Tuesday, July 23, 2019, in Landover, Md. (AP Photo/Nick Wass) AP

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Μεσούτ Οζίλ δεν είναι πιθανό να μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της αγαπημένης ομάδας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την Mπασάκσεχιρ.

Το συμβόλαιο του Μεσούτ Οζίλ με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, εντούτοις δεν αποκλείεται το φετινό καλοκαίρι να είναι το τελευταίο του Γερμανού μεσοεπιθετικού με την φανέλα των "κανονιέρηδων".

H Mπασάκσεχιρ, η αγαπημένη ομάδα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φέρεται ως ο πιθανότερος προορισμός για τον Οζίλ, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.Ο ίδιος θέλει να παίζει περισσότερο, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως δεν έχει παίξει καθόλου μετά την επανέναρξη.

Οι αποδοχές του 31χρονου είναι δυσανάλογες με την προσφορά του και οι κανονιέρηδες δεν θα είχαν πρόβλημα να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του. Η Mπασάκσεχιρ είναι διατεθειμένη να του δώσει μια ευκαιρία και κινείται για να τον αποκτήσει.

Να τονιστεί πως η Mπασάκσεχιρ είναι κοντά στο να πάρει το πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει την θέση της στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μια πιθανή έλευση του Οζίλ, θα την ανέβαζε αγωνιστικό επίπεδο.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ