ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Μπαρμπόσα

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Έλντερ Μπαρμπόσα με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI

Παίκτης του Παναιτωλικού και επίσημα ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/01) από την ομάδα του Αγρινίου.

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναιτωλικός, καθώς η ομάδα του Αγρινίου επισημοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/01) την απόκτηση του Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την τούρκικη Χατάισπορ την Τρίτη (12/01) μετά από 1,5 χρόνο.

Ο 33χρονος Πορτογάλος εξτρέμ θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ καταγράφοντας 70 συμμετοχές, σκοράροντας 15 φορές, ενώ μοίρασε 17 ασίστ. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τον Ιούνιο του 2022 με τον Παναιτωλικό και θα φοράει το Νο20.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναιτωλικού υπογράμμισε: "Είναι χαρά μου που επιστρέφω στην Ελλάδα και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Γνωρίζω πολύ καλά τον Παναιτωλικό μιας και πριν μερικά χρόνια υπήρξαν προχωρημένες συζητήσεις για τη συνεργασία μας. Ήρθα να βοηθήσω και εγώ την προσπάθεια του και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχει βάλει. Πιστεύω στη δουλειά που κάνει ο κ. Δέλλας και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα"

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ