STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Λαμία 0-3: Με τριάρα άνοιξε την ψαλίδα απ' τις επικίνδυνες θέσεις

Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό
Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, επικράτησε με σκορ 0-3 και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 26 πόντους.

Με ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο η Λαμία "καθάρισε" τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 1η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten. Η ομάδα του Γρηγορίου επικράτησε 3-0 των γηπεδούχων και πήρε μία τεράστια βαθμολογική ανάσα στη μάχη για την σωτηρία.

Η Λαμία με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τους 26 πόντους και βρίσκεται στο +6 από τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό που ισοβαθμούν και στο +7 από την ΑΕΛ που μετράει 19 πόντους στην τελευταία θέση.

ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ

Ο Παναιτωλικός και η Λαμία μπήκαν με διάθεση στον αγωνιστικό χώρο. Οι Αγρινιώτες ήταν εκείνοι που είχαν στα πρώτα λεπτά την κατοχή της μπάλας και επιχειρούσαν να γίνουν απειλητικοί μπροστά από την εστία του Επασί.

Ωστόσο, στο 24ο λεπτό η Λαμία χτύπησε υποδειγματικά στην κόντρα με τον Ντέλετιτς. Έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Θοδωρής Βασιλακάκης με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Η Λαμία αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι έμοιαζαν αποσβολωμένοι. Έτσι, στο 27' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δεύτερο γκολ. Ο Καραμάνος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Βασιλακάκης με πλασέ έγραψε το 0-2.

ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να βγάλει αντίδραση. Είχε την μπάλα στα πόδια του και η Λαμία εξακολουθούσε να αναζητεί λάθη των γηπεδούχων για να φύγει στην αντεπίθεση.

Στο 43ο λεπτό ο Τσότσαλιτς έκανε ένα ολέθριο λάθος, ο Ρόμανιτς εκμεταλλεύτηκε βαθιά μπαλιά του Ντέλετιτς, βρέθηκε απέναντι από τον Μελίσσα και τον πλάσαρε για το 0-3, σκορ που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα στο πρώτο μέρος.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ

Η Λαμία μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με "αέρα" τριών τερμάτων, επομένως ήταν πιο άνετη. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και ήταν εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο μέρος. Στο 46' απείλησε με τον Βέργο και στο 53' με τον Αριγίμπι.

Ωστόσο, στη συνέχεια ο Παναιτωλικός με δυσκολία δημιουργούσε φάσεις μπροστά από την εστία της Λαμίας, η οποία διαχειριζόταν με ευκολία το προβάδισμά της.

Ο Παναιτωλικός επιχειρούσε κυρίως με γεμίσματα, τα οποία η άμυνα της ομάδας του Γρηγορίου δεν είχε κανένα πρόβλημα να απομακρύνει. Προς το τέλος της αναμέτρησης, οι Αγρινιώτες είχαν κάποιες καλές στιγμές για να μειώσουν στο σκορ. Στο 87' ο Τσότσαλιτς ήταν άστοχος με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 90+4' ο Βέργος σημάδευσε το δοκάρι από κοντά, έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Γιάκολις.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ