ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Μαουρίσιο με ΑΕΚ, πρόβλημα και με Σάντσες-Αϊτόρ

Ο Μαουρίσιο
Ο Μαουρίσιο EUROKINISSI

Γέμισε ξανά το απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό. Δεν προλαβαίνει ο Μαουρίσιο το καθοριστικό ματς της Κυριακής (09/05) με την ΑΕΚ. Πάει για μαγνητική ο Αϊτόρ με φόβους για ενδεχόμενο οστικό οίδημα, off ξανά ο Ιωαννίδης, διάστρεμμα και ο Σάντσες.

Το ματς με τον Αστέρα, εκτός από δύο ακόμη χαμένους βαθμούς, που μπορεί να κοστίσουν πανάκριβα στο τέλος της διαδρομής των playoffs της Super League Interwetten, άφησε κι άλλες –αγωνιστικές- "πληγές" στον Παναθηναϊκό, ενόψει του κυριακάτικου (09/05) καθοριστικού αγώνα με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Την τελευταία ουσιαστικά ευκαιρία του "τριφυλλιού" να πιάσει την τετράδα και να μπορέσει -με νίκη- να βάλει από κάτω στη βαθμολογία την ΑΕΚ, καθότι θα υπερτερεί στην ισοβαθμία τους.

Ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα τέθηκε νοκ-άουτ απ’ το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο τελευταίο... σπριντ της προθέρμανσης με σφίξιμο στη γάμπα κι όπως όλα δείχνουν δεν θα παίξει ούτε την Κυριακή (09/05) κόντρα στην ΑΕΚ, όσο κι αν το θέλει πολύ ο ίδιος να αγωνιστεί.

Ο Αϊτόρ έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο από ένα χτύπημα που δέχθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την ομάδα της Αρκαδίας και μέσα στις επόμενες ώρες θα πάει να βγάλει μία μαγνητική, καθώς υπάρχουν φόβοι πως έχει οστικό οίδημα. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα τον κρατήσει πιθανότατα εκτός από τα υπόλοιπα ματς των playoffs.

Ο δε Ιωαννίδης θα χάσει και το κυριακάτικο ματς, καθώς εξακολουθεί να πονάει έντονα μετά το διάστρεμμα που υπέστη προ ημερών στην προπόνηση (βγήκε για τρέξιμο στην προπόνηση της Πέμπτης 06/05 κι αποχώρησε αμέσως λόγω των ενοχλήσεων).

Παράλληλα προέκυψε "θέμα" και με τον Σάντσες, ο οποίος υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική από ένα μαρκάρισμα του Κόκε στην προπόνηση της Πέμπτης (06/05), ωστόσο, φαίνεται ότι θα προλάβει να είναι διαθέσιμος μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η σημερινή προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα με ασκήσεις κατοχής, τελειώματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ ο Κουρμπέλης συνέχισε το ειδικό, ατομικό πρόγραμμά του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ