STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Όταν ο Σαβέφσκι βράβευσε τον Βαζέχα

Ο Τόνι Σαβέβσκι δίνει τιμητική πλακέτα στον Κριστόφ Βαζέχα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Ο Τόνι Σαβέβσκι δίνει τιμητική πλακέτα στον Κριστόφ Βαζέχα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο EUROKINISSI

Μια εξαιρετική κίνηση έλαβε χώρα στη Λεωφόρο στις 7 Μαΐου 2001 όταν δια χειρός Τόνι Σαβέφσκι, η ΑΕΚ τίμησε τον Κριστόφ Βαζέχα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο (VIDEO).

Τα αθηναϊκά ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ έχουν γεννήσει αμέτρητες ιστορίες από αγωνιστικά κατορθώματα είτε των πρασίνων είτε των κιτρινόμαυρων, υπάρχουν ωστόσο και φορές που έχει γραφτεί ιστορία χωρίς να κυλήσει καν η μπάλα στο χορτάρι.

Όπως για παράδειγμα στον αγώνα της σεζόν 2000-01 που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (νικήτρια η ΑΕΚ με 1-0 με σκόρερ τον Ντέμη Νικολαΐδη) για το δεύτερο γύρου του πρωταθλήματος, όπου πριν από την έναρξη του αγώνα έλαβε χώρα μία υπέροχη πρωτοβουλία από πλευράς Ένωσης.

Ήταν η βράβευση του -37χρονου και ενεργού τότε- Κριστόφ Βαζέχα για την πολύ μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο (κορυφαίος ξένος σκόρερ), με τον Πολωνό να δέχεται τιμητική πλακέτα από τον εξίσου σπουδαίο Τόνι Σαβέφσκι που εκείνη την περίοδο υπηρετούσε τον Δικέφαλο από το πόστο του τεχνικού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ