Αναβλήθηκε για τη μεθεπόμενη Τρίτη (7 Ιουλίου, 18:30), η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με κύριο θέμα τις αρχαιρεσίες ανάδειξης νέας διοίκησης, καθώς δεν υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία.

Το "παρών" στο "Απόστολος Νικολαΐδης" έδωσαν εκατοντάδες μέλη του Α.Ο., οργανωμένοι οπαδοί του "τριφυλλιού" και μέλη της απερχόμενης διοίκησης, ωστόσο δεν υπήρξε ψηφοδέλτιο ή κάποιο σχήμα που να εκφράσει επιθυμία να αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Κι αυτό είναι και το πλέον ανησυχητικό.

ADVERTISING

Στη Γενική Συνέλευση έδωσε το "παρών" απ’ την πλευρά της απερχόμενης διοίκησης ο αντιπρόεδρος Στέφανος Αυγουλέας, ο οποίος στις ερωτήσεις που δέχθηκε από τον κόσμο, ξεκαθάρισε πως πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να απεμπλακεί οριστικά από τον Αθλητικό Όμιλο (δεν συμμετείχε στη Γ.Σ.).

Οι μέρες που ακολουθούν μέχρι την επαναληπτική Γενική Συνέλευση -που θα πραγματοποιηθεί κανονικά την 7η Ιουλίου- είναι πολύ κρίσιμες, διότι εάν δεν υπάρξει υποψηφιότητα ή ένα πρόσωπο που θα βγει μπροστά για να αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη -και παρέλθει και η προθεσμία των 20 ημερών που θα δοθεί προς ενδιαφερόμενα μέλη για να συγκροτήσουν διοίκηση- ο σύλλογος θα οδηγηθεί σε διοίκηση Πρωτοδικείου.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι οργανωμένοι που έδωσαν το παρών στο "Απόστολος Νικολαΐδης", αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ανέγερσης νέου γηπέδου στη Λεωφόρο.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θα προχωρήσει στην διαδικασία της τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, λόγω μη απαρτίας σήμερα 29 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα το κάλεσμα προς τα μέλη του Συλλόγου "Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7-7-2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, στη θύρα 10 του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Απολογισμός - Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

2. Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

4. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

5. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής

Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους".