Ο Χρήστος Δώνης βρέθηκε για τελευταία φορά στο Κορωπί τη Δευτέρα (29/6) με σκοπό να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό. Τους μίλησε, τον σήκωσαν στα χέρια και έφυγε δακρυσμένος.

Ύστερα από 12 χρόνια στον Παναθηναϊκό, ήρθε η ώρα του "αντίο" για τον Χρήστο Δώνη. Ο 25χρονος μέσος βρέθηκε στο Κορωπί με σκοπό να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, σε μια στιγμή ιδιαίτερα συγκινητική για τον ίδιο.

ADVERTISING

"Είναι πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, φεύγω από το σπίτι μου μετά από 12 χρόνια. Ξέρετε σας αγαπάω πολύ, θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία και για όσα μου έχετε προσφέρει και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα" ήταν τα λόγια του Δώνη, τον οποίο οι υπόλοιποι παίκτες χειροκρότησαν και σήκωσαν στον αέρα.

Ο ίδιος, αφού τους χαιρέτησε αργότερα έναν - έναν, το ίδιο τα μέλη του προπονητικού τιμ και τους εργαζομένους, έφυγε δακρυσμένος από το προπονητικό κέντρο.

ADVERTISING

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ετοίμασε ένα συγκινητικό VIDEO, καθώς δείχνει τα δάκρυά του, την αποθέωση από τους συμπαίκτες του και την τελευταία παρουσία του στο προπονητικό κέντρου του συλλόγου.