ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός "κάδρου " ο Σισακό, κλείνει άλλον χαφ ο Ντρεόσι

Ο Πιέρ Ντρεοσί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό
Ο Πιέρ Ντρεοσί στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI

Ο δανεισμός του Σισακό από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ δεν προχώρησε λόγω της υποχρεωτικής οψιόν αγοράς που ήθελαν οι Βέλγοι και ο Παναθηναϊκός είναι κοντά σε άλλο χαφ.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε επί μέρες, μέσω των διαπραγματεύσεων του Πιέρ Ντρεοσί. Να βρει τη "χρυσή τομή" με την Ζούλτε Βάρεγκεμ για τον δανεισμό του Αμπντουλαγιέ Σισακό, περίπτωση που έφερε στο "φως" της δημοσιότητας το Sport24.gr, με οψιόν υποχρεωτικής αγοράς του, όμως οι υψηλές αξιώσεις των Βέλγων, έβαλαν οριστικό "φρένο" στην υπόθεση.

Η διοίκηση του βελγικού κλαμπ, ζητούσε να μπει οψιόν υποχρεωτικής αγοράς ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού μέσου, εφόσον αγωνιζόταν ως το τέλος της εφετινής σεζόν με τον Παναθηναϊκό σε 10 επίσημους αγώνες.

Ποσό που δεν υπήρχε περίπτωση να αποδεχθούν οι "πράσινοι", οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι τις 500.000-600.000 ευρώ μάξιμουμ για την οψιόν αγοράς του 22χρονου χαφ.

Αφού δεν βρέθηκε σημείο "επαφής" ανάμεσα στις δύο ομάδες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sport24.gr, ο Παναθηναϊκός "αποσύρθηκε" οριστικά από την υπόθεση του Σισακό και στράφηκε ήδη σε άλλη επιλογή.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα, επισημαίνουν πως οι συζητήσεις με τον μεσοαμυντικό που έχει προκριθεί πλέον από τους Πιέρ Ντρεοσί και Λάζλο Μπόλονι, είναι πολύ προχωρημένες και είναι πολύ πιθανό μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα, να ολοκληρωθεί η πρώτη "χειμερινή" μεταγραφή του Παναθηναϊκού

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ