ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ελπίδες για Νιάς ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Νιάς από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό
Ο Νιάς από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Νιάς πήρε μέρος σε κομμάτι της προπόνησης της Παρασκευής (14/5) στον Παναθηναϊκό και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής (15/5) με τον Ολυμπιακό.

Ελπίδες ώστε να προλάβει να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής (15/5) με τον Ολυμπιακό έχει ο Σεχ Νιάς καθώς την Παρασκευή (13/5) έβγαλε ένα μέρος του προγράμματος και θα δοκιμάσει το Σάββατο να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Πλην του Νιάς και ο Σωκράτης Διούδης παρά τις ενοχλήσεις από το ματς με τον Άρη και το γεγονός ότι την Παρασκευή έκανε θεραπεία θα το παλέψει ώστε την Κυριακή να βρεθεί κάτω από τα γκολπόστ του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία θα έχει το χρόνο για να ξεκουραστεί ενόψει της νέας σεζόν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό συνέχισαν το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης".

Οι πράσινοι προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ με το πρώτο να κάνει αποθεραπεία και εξάσκηση στις στατικές φάσεις και το δεύτερο παιχνίδια μικρού χώρου.

Θεραπεία έκαναν οι Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνης, Διούδης και Κουρμπέλης, ενώ ένα μέρος του προγράμματος μόνο ακολούθησαν οι Μαουρίσιο και Νιάς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ