ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η NOVA του δίνει τα χρήματα που ζητά

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η NOVA επανήλθε για τον Παναθηναϊκό, έκανε πρόταση και είναι πιθανό το τριφύλλι να παραμείνει στην ίδια τηλεοπτική στέγη. Επίκειται συνάντηση ακόμη και εντός της Δευτέρας (7/9).

Μετά από τον ΠΑΟΚ, η NOVA έκανε επαφή επαναπροσέγγισης με πρόταση και με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να γίνει συνάντηση των δύο πλευρών ακόμη και μέσα στη Δευτέρα (7/9).

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες το τριφύλλι απέρριψε την πρόταση της συνδρομητικής τηλεόρασης ύψους 5.700.000 ευρώ όπως έκανε γνωστό μέσα από ανακοίνωση. Ο λόγος της απόρριψης ήταν ότι οι πράσινοι θεώρησαν την πρόταση ως εξαιρετικά χαμηλή, σε σχέση για παράδειγμα με τα χρήματα που λαμβάνει η ΑΕΚ.

Μάλιστα είχαν θέση τον πήχη γύρω στα 6.500.000 - 7.000.000 ευρώ. Η NOVA στην επαναπροσέγγισή έφθασε σε αυτό το ποσό και είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να παραμείνει στην ίδια τηλεοπτική στέγη.

Αξίζει να τονιστεί ότι ευνοεί και η χρονική συγκυρία, καθώς το πρώτο ματς της ομάδας για τη Super League Interwetten είναι εκτός κι όχι εντός έδρας. Αξίζει να τονιστεί ότι η ενδεχόμενη παραμονή των πρασίνων στη NOVA δεν αλλάζει το σκεπτικό για το Panathinaikos TV. Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον Δικέφαλο, τηλεοπτική στέγη στη NOVA βρήκαν και οι μέχρι πρότινος άστεγες ομάδες (ΟΦΗ, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία και Παναιτωλικός).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ