ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση του Μπόλονι και η έκπληξη στον Μαουρίτσιο

Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση του Μπόλονι και η έκπληξη στον Μαουρίτσιο

Ο Λάζλο Μπόλονι έκανε την πρώτη του προπόνηση στον Παναθηναϊκό η οποία εμπεριείχε ένα τρομερό γκολ από τον Μακέντα. Τούρτα έκπληξη στον Μαουρίτσιο. (VIDEOS)

Μετά την αποθεραπεία της Δευτέρας και το ρεπό της Τρίτης, την Τετάρτη (21/10) για πρώτη φορά οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι.

Οι "πράσινοι" δούλεψαν σε πολύ έντονους ρυθμούς για περίπου δύο ώρες πάνω σε ασκήσεις κατοχής, τελειώματα και τακτική, "κερδίζοντας" μισό... ρεπό από τον Ρουμάνο τεχνικό. Ο Μπόλονι είχε προγραμματίσει αρχικά διπλή προπόνηση για την Τετάρτη (με τη δεύτερη να ξεκινάει στις 17:00), ωστόσο πριν την έναρξη του προγράμματος, ενημέρωσε τους παίκτες του πως αν έβλεπε μεγάλη διάθεση και τον άφησε ικανοποιημένο η πρωινή δουλειά τους στο "Γ. Καλαφάτης", θα τους... χάριζε την απογευματινή.

Όπερ κι εγένετο, με τους "πράσινους" να τα δίνουν... όλα στην πρωινή προπόνηση και τον 67χρονο τεχνικό να τους αφήνει "ελεύθερους" ως το πρωί τις Πέμπτης (10:00).

Ωστόσο, η πράσινη ΠΑΕ δημοσίευσε στον επίσημο κανάλι της πλάνα από την πρώτη προπόνηση του Μπόλονι. Βέβαια, για τους φίλους του ποδοσφαίρου σίγουρα αυτό που ξεχωρίζει είναι το γκολ του Μακέντα στο 3.20 του video.

ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα των πρασίνων είχε και μία έκπληξη. Ο Μαουρίτσιο είχε σήμερα τα γενέθλιά του (έκλεισε τα 32 του χρόνια) και οι συμπαίκτες του του είχαν ετοιμάσει την απαραίτητη τούρτα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ