ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Καυγάς" Κουζνιέτσοφ με Σέχου

Ο Σεργκέι Κουζνιέτσοφ, βοηθός του Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό
Ο Σεργκέι Κουζνιέτσοφ, βοηθός του Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο βοηθός προπονητή του Λάζλο Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ, "τσακώθηκε" με τον Χρίστο Σέχου στην προπόνηση της Τετάρτης (20/1) με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν για να μην πάρει διαστάσεις το επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών.

Στη προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (20/1) στο "Γ. Καλαφάτης" δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον βοηθό προπονητή του Λάζλο Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ και στον Χρίστο Σέχου.

Προς το φινάλε της προπόνησης κι ενώ ο Ουγγροουκρανός συνεργάτης του Μπόλονι δούλευε σε ξεχωριστό γκρουπ με τους επιθετικούς, έκανε μια παρατήρηση προς τον 20χρονο επιθετικό, για το πως πρέπει να κάνει κίνηση στο πρώτο δοκάρι, με τον Σέχου να απαντάει πως "...άλλες φορές αυτό μου βγαίνει, άλλες δεν μου βγαίνει".

Στο τέλος του προγράμματος, ο Κουζνιέτσοφ έκανε νεύμα προς τον νεαρό επιθετικό πως θέλει να του μιλήσει για να του εξηγήσει την άσκηση και τι ζητούσε από αυτόν, όμως ο νεαρός επιθετικός που είχε πάρει κατεύθυνση προς τα αποδυτήρια, έκανε μία μάλλον... απαξιωτική κίνηση με το χέρι του, δείχνοντας πως δεν ήθελε να του μιλήσει. Του στυλ "άσε με τώρα".

Η κίνηση του Σέχου, εκνεύρισε τον Ουγγροουκρανός βοηθό, ο οποίος (όπως υποστηρίζουν "μάρτυρες" του "επεισοδίου") πήγε με πολύ έντονο τρόπο κι έσπρωξε από πίσω τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος παραπάτησε και λίγο έλειψε να πέσει κάτω.

Αμέσως τα αίματα... άναψαν και οι δυο τους άρχισαν να ανταλλάσσουν "γαλλικά", με τους υπόλοιπους να παρεμβαίνουν άμεσα και να τραβούν γρήγορα τον ένα μακριά από τον άλλο, για να μην "ξεφύγει" κι άλλο η κατάσταση.

Ο Σέχου ήταν πολύ εκνευρισμένος από το περιστατικό και μετά από λίγο "ξέσπασε" με κλωτσιά σε ένα ψυγείο μέσα στα αποδυτήρια. Κι όπως όλα δείχνουν θα κληθεί σε απολογία από τον Πιέρ Ντρεοσί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ