ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Βέλεθ αλλά χωρίς Σανκαρέ, Αγιούμπ στο Φάληρο

Ο Βέλεθ από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό
Ο Βέλεθ από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Φραν Βέλεθ συμπεριλήφθηκε, όπως αναμενόταν, στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής (11/4) με τον Ολυμπιακό και διεκδικεί και μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (10/4) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι "αιωνίων" με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των playoffs την Κυριακή (11/4, 19:30, NOVA).

Ο Λάζλο Μπόλονι όπως αναμενόταν συμπεριέλαβε στην αποστολή των Φραν Βέλεθ με τον Ισπανό να διεκδικεί θέση και στο αρχικό σχήμα των πράσινων, είτε στην άμυνα, είτε στη μεσαία γραμμή ενώ αντίθετα παρά το γεγονός πως οι Σανκαρέ και Αγιούμπ ήταν καλά επέλεξε να τους αφήσει εκτός αποστολής. Όπως φυσικά και τον Κουρμπέλη που είναι τραυματίας και ουσιαστικά ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που δεν ήταν διαθέσιμος στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Πούγγουρας, Χατζηγιοβάνης, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αίτόρ, Ενγκμπακοτό, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης, Καμπετσής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ξενόπουλος, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Τζαβίδας, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Σαβιέρ, Καραγιάννης.

Το πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο παρακολούθησε και ο Γιάννης Αλαφούζος, περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης. Ξεχωριστό πρόγραμμα έκαναν όσοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκτός αποστολής για τον αγώνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ