ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πιέζει ο Ερυθρός Αστέρας για Μακέντα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ερυθρός Αστέρας πιέζει για να τα βρει με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι δύο ομάδες έχουν ακόμα σημαντική απόσταση. Τα θέλω του Μακέντα και τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να αποκτήσει τον Φεντερίκο Μακέντα και προσπαθεί να τα βρει με τον Παναθηναϊκό αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Σέρβοι υπάρχει συμφωνία με την πλευρά του Ιταλού επιθετικού.

Ωστόσο, η διαφορά που χωρίζει τους πράσινους με τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου είναι σημαντική.

Οι Σέρβοι προσθέτουν συνεχώς μπόνους στην προσφορά τους θα να καλύψουν την απόσταση που υπάρχει, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Η θέση του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρη με τον Τσάβι Ρόκα να ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ μετρητά, χωρίς δόσεις, μπόνους κλπ κλπ.

Μέχρι στιγμής ο Ερυθρός Αστέρας είναι αρκετά μακριά από αυτό το ύψος και δύσκολα θα το φτάσει αφού ναι μεν θέλει τον Ιταλό επιθετικό, όμως φαίνεται ότι δεν μπορεί να διαθέσει ένα τέτοιο ποσό.

ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΜΑΚΕΝΤΑ

Την ίδια ώρα ο Φεντερίκο Μακέντα δεν φαίνεται να ψήνεται με την ιδέα να αγωνιστεί στη Σερβία. Παρά το γεγονός ότι οι Σέρβοι γράφουν για τριετές συμβόλαιο με πάγιες αποδοχές ύψους 500.000 ευρώ, ο Ιταλός επιθετικός έχει άλλες προτεραιότητες εάν τελικά φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Πρώτα απ' όλα θα ήθελε να πάει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με προτεραιότητα την Ιταλία και την Αγγλία (έχει γραφτεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Μπενεβέντο και Λιντς). Αν δεν τα καταφέρει θα πήγαινε σε ένα μικρότερης ταχύτητας πρωτάθλημα, όπως τα ΗΑΕ, μόνο για πολλά λεφτά. Ο ατζέντης του περιμένει πρόταση από τη συγκεκριμένη χώρα.

Οπότε, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Μακέντα δεν καίγεται να πάει στο Βελιγράδι και θα προτιμούσε να περιμένει να του έρθει μία άλλη πρόταση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ