ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρώτη για Μπόλονι με Μαουρίσιο

Ο Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Λάζλο Μπόλονι IN TIME, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Λάζλο Μπόλονι προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (19/10) βλέποντας τον Μαουρίσιο να παίρνει μέρος σε όλο το πρόγραμμα.

Ο Λάζλο Μπόλονι τη Δευτέρα (19/10) το απόγευμα βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες του "τριφυλλιού". Ο Ρουμάνος τεχνικός μάλιστα είδε σε αυτή την πρώτη προπόνηση του και τον Μαουρίσιο να παίρνει μέρος σε αυτή, να τη βγάζει όλη χωρίς πρόβλημα και να δείχνει έτοιμος για το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.

Αντίθετα όσοι παίκτες του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν ως βασικοί στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο.

Οι Χούανκαρ, Ιωαννίδης, Σαβιέρ και Χατζηθεοδωρίδης έκαναν θεραπεία, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες που στη συνέχεια έκανε και αυτός αποθεραπεία. Ο Ισπανός μπακ αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς την Τετάρτη και αν δείξει πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του δεν αποκλείεται να θέσει και αυτός υποψηφιότητα για το ματς του Σαββάτου.

Ο Μπόλονι τώρα έδειξε αρκετά ευδιάθετος στην πρώτη προπόνηση, παρακολούθησε από κοντά κάθε άσκηση ενώ δεν απέφυγε τις πλάκες και τα πειράγματα σε κάποιους εκ των πράσινων.

Ο Λάζλο Μπόλονι με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Μπόλονι με τον Συλαϊδόπουλο IN TIME, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Λάζλο Μπόλονι IN TIME/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Λάζλο Μπόλονι IN TIME/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Λάζλο Μπόλονι με τον Αγιούμπ στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Λάζλο Μπόλονι με τον Αγιούμπ IN TIME/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΟΛΟ: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ"

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα το απόγευμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού πήραν μέρος σε φουλ ρυθμούς για πρώτη φορά οι Μολό, Μπεκ και Σέχου. Οι τρεις που δεν υπολογίζονταν από τους Πογιάτος και Ρόκα θα κριθούν από τον Ρουμάνο τεχνικό για το αν θα παραμείνουν ή μη στο τριφύλλι΄.

Μάλιστα ο Μολό έλανε ένα ποστάρισμα στο οποίο ευχαρίστησε τον Θεό για τη σημερινή μέρα που επανήλθε στις προπονήσεις και έδειξε πως περιμένει την ευκαιρία του:

"Σήμερα θα ήθελα να πω ευχαριστώ στον Θεό γι’ αυτή τη στιγμή. Έκανα φουλ προπόνηση με την ομάδα και είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου και που γυμνάστηκα με τους συμπαίκτες μου. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί, αλλά είμαι ευγνώμων, ευχαριστώ γι’ αυτή τη στιγμή. 237 μέρες. Έξι προπονήσεις την εβδομάδα. Ένα ρεπό. Και σήμερα νιώθω σαν να είμαι παιδί που απολαμβάνει το ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ