ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου - Κλάτενμπεργκ

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, σε συνεδρίαση του Δ.Σ της Super League
Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, σε συνεδρίαση του Δ.Σ της Super League EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (29/9) με τον αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στα γραφεία της ΕΠΟ.

Συνάντηση με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, είχε το μεσημέρι της Τρίτης (29/9) ο Γιάννης Αλαφούζος στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας. Μια συνάντηση που επιδίωξε ο ισχυρός άνδρας των πράσινων ούτως ώστε να καταθέσει κάποιες προτάσεις για τη βελτίωση της διαιτησίας. Άλλωστε φέτος το τριφύλλι έως τώρα δεν έχει λόγο για παράπονα προς τον Κλάτενμπεργκ.

Όπως αναφέρεται και στην ενημέρωση της ΕΠΟ ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού και ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ μίλησαν για τη βελτίωση της ποιότητας και λειτουργίας του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

"Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Γιάννη Αλαφούζο.

Σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργίας του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας στην Ελλάδα, με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην χώρα μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ