STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός: Τα περαστικά στον Ιωαννίδη και η συνομιλία με τον Διούδη

Ο Νίκος Ιωαννίδης αποχωρεί με το φορείο μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός
Ο Νίκος Ιωαννίδης αποχωρεί με το φορείο μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Νίκο Ιωαννίδη για να του ευχηθεί περαστικά ενώ η πράσινη ΠΑΕ μέσω twitter έδωσε τις δικές της ευχές.

Ο Νίκος Ιωαννίδης ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Παναθηναϊκό καθώς στη σύγκρουση που είχε με τον Διούδη στο 28' της αναμέτρησης έπεσε στο έδαφος, αρχικά δεν είχε τις αισθήσεις του καθώς υπέστη διάσειση και εν συνεχεία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Εκεί διαπιστώθηκε πως είχε κάταγμα κόγχης κάτω από το δεξί μάτι και θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για σχεδόν ένα μήνα.

Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΥΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ

Μετά το τέλος του αγώνα στη Ριζούπολη ο Σωκράτης Διούδης που άθελα του τραυμάτισε τον επιθετικό του Απόλλωνα τον πήρε τηλέφωνο με τους δύο ποδοσφαιριστές να μιλούν για αρκετή ώρα και τον γκολκίπερ των πράσινων να του εύχεται περαστικά. Άλλωστε και στη διάρκεια της αναμέτρησης ήθελε να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.

Επίσης η πράσινη ΠΑΕ μέσω μηνύματος στο twitter ευχήθηκε και αυτή περαστικά στον Νίκο Ιωαννίδη με την ανάρτηση της να αναφέρει:

"Μια άτυχη στιγμή έφερε το σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Ιωαννίδη με κάταγμα στο ζυγωματικό. Όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού εύχεται στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης ταχεία ανάρρωση και σύντομα να βρεθεί ξανά στους αγωνιστικούς χώρους".

Το tweet της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Νίκο Ιωαννίδη
Το tweet της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Νίκο Ιωαννίδη PRINT SCREEN
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ