ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τέλος η σεζόν για τον Κουρμπέλη, επιστρέφει στην προετοιμασία

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης EUROKINISSI

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε ο Δημήτρης Κουρμπέλης σε Μόναχο και Μπολόνια, το "ΟΚ" απ’ τους γιατρούς για την επέμβαση που έκανε τον περασμένο Ιανουάριο και το νέο, ειδικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, με ορίζοντα "επιστροφής" του την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Οριστικά τέλος η εφετινή σεζόν για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος αναμένεται να επανέλθει σε... δράση απ’ την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" επέστρεψε το μεσημέρι της Παρασκευής (09/04) από το εξωτερικό, μαζί με τον γιατρό της ομάδας, Γεράσιμο Σίννη, έχοντας υποβληθεί τις τρεις προηγούμενες ημέρες σε έναν πλήρη ιατρικό έλεγχο, σε ιατρικά κέντρα του Μονάχου και της Μπολόνια, εξειδικευμένα σε θέματα συνδρόμου κοιλιακών/προσαγωγών.

Οι γιατροί και των δύο ιατρικών κέντρων, ξεκαθάρισαν προς τον διεθνή άσο και στον γιατρό του Παναθηναϊκού πως η επέμβαση που έκανε ο Κουρμπέλης στις 20 Ιανουαρίου στους κοιλιακούς, ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα "θέμα" με το ειδικό πλέγμα που τοποθετήθηκε.

Αυτό που συνέστησαν και θα ακολουθήσει από τούδε και στο εξής, είναι ένα διαφορετικό, ειδικό πρόγραμμα διάρκειας 4 εβδομάδων. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου διαστήματος (στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου), θα γίνει επανεκτίμηση επαναξιολόγηση της κατάστασης, με ζητούμενο την τελική επιστροφή του στα γήπεδα σε περίπου δύο μήνες.

Όπερ σημαίνει πως εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο 27χρονος μέσος θα είναι σε θέση να λάβει μέρος απ’ τις πρώτες κιόλας ημέρες της καλοκαιρινής προετοιμασίας του "τριφυλλιού".

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου (11/04) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο μπήκε πλέον στην τελική ευθεία. Την Παρασκευή (09/04) οι παίκτες του «τριφυλλιού» προπονήθηκαν στο "Γ. Καλαφάτης" με μοναδικό απόντα τον Κουρμπέλη και τους Σανκαρέ και Αγιούμπ να ανεβάζουν ακόμη περισσότερο "στροφές" μετά τις πρόσφατες επεμβάσεις στα γόνατά τους, δείχνοντας πως έχουν αφήσει πίσω πλέον τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, σέντρες και τελειώματα, ενώ ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ