ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θέλει Σισακό για το κέντρο

Ο Αμντουλάιγ Σισακό με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας
Ο Αμντουλάιγ Σισακό με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας

Ο 22χρονος Γάλλος, Αμπντουλάιγ Σισακό, που ανήκει στη Ζούλτε Βάρεγκεμ είναι ένας εκ των αμυντικών μέσων που έχει ξεχωρίσει ο Πιέρ Ντρεοσί, με τον γενικό διευθυντή του Παναθηναϊκού να έχει ήδη επαφές με την ομάδα του. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό αναζητά έναν αμυντικό χαφ για να πλαισιώσει το ρόστερ του με τον Πιέρ Ντρεοσί να έχει θέσει τη συγκεκριμένη μεταγραφική ενίσχυση ως το νούμερο ένα ζητούμενο για το τριφύλλι και τις πληροφορίες θέλουν το τριφύλλι να είναι κοντά στην απόκτηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής έχει ψηλά στη λίστα του τον 22χρονο Γάλλο μέσο, Αμπντουλαίγ Σισακό ο οποίος ανήκει στη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο γεννημένος στις 26 Μαίου 1998 με ύψος 1,86 έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας και σε μικρή ηλικία ήταν ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα των Γάλλων. Άλλωστε προέρχεται και από μια ακαδημία, αυτή της Οσέρ που φημίζεται για τους παίκτες που βγάζει από τα σπλάχνα της.

Ο Σισακό είχε γίνει επαγγελματίας από την Οσέρ σε ηλικία 18 ετών και μάλιστα είχε κάνει το ντεμπούτο του με την πρώην ομάδα του Τζιμπρίλ Σισέ τη σεζόν 2016-17 σε αγώνα για το Κύπελλο Γαλλίας ενώ και την επόμενη περίοδο και πάλι είχε μια συμμετοχή με την Οσέρ πάλι στο Κύπελλο.

Το καλοκαίρι του 2018 παραχωρήθηκε στη Σατορού όπου έπαιξε στη Ligue 2 της Γαλλίας και πραγματοποίησε τη σεζόν 2018-19 20 συμμετοχές με δύο γκολ ενώ την επόμενη χρονια έπαιξε σε τρία μόλις παιχνίδια.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Σισακό πήρε μεταγραφή για το Βέλγιο και τη Ζούλτε Βάρεγκεμ όπου στην πρώτη του αγωνιστική σεζόν είχε 20 συμμετοχές με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ και χρόνο συμμετοχής 1263 λεπτά.

Φέτος μπορεί να έχει επίσης 16 συμμετοχές αλλά με μόλις 532 λεπτά και ο 22χρονος μέσος σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 από το Βέλγιο είναι στην "transfer list" των Βέλγων και παραχωρείται.

Ο Ντρεοσί που έχει αρκετές άκρες σε Βέλγιο και Γαλλία έμαθε για τη συγκεκριμένη περίπτωση και εδώ και κάποιες μέρες έχει έρθει σε επαφές με τους ανθρώπους των Βέλγων για να δει κατά πόσο μπορεί να πάρει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή ως δανεικό στον Παναθηναϊκό για τους επόμενους έξι μήνες.

Το αν τα καταφέρει κανείς δεν μπορεί να το ξέρει καθώς ο Σισακό βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων αλλά τις τελευταίες μέρες και κυρίως από την Championship καθώς η Μπρίστολ Σίτι και η Μίλγουολ είχαν δείξει ενδιαφέρον για να τον κάνουν δικό τους. Ο Ντρεοσί έχει εντείνει τις επαφές με την πλευρά της ομάδας του για να έχει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αποτελέσματα και να ξέρει τι θα κάνει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ