ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Βλέπουν" Φοφανά οι "πράσινοι"

Παναθηναϊκός: "Βλέπουν" Φοφανά οι "πράσινοι"
PRINT SCREEN YOUTUBE

Οι Γάλλοι συνδέουν μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό με τον 28χρονο μέσο, Γκουεσουμά Φοφανά, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Ιούλιο απ’ την Γκινγκάμπ.

Παρουσία του Πιέρ Ντρεοσί στη θέση του General Manager, είναι δεδομένο ότι μεταγραφικοί ορίζοντες του Παναθηναϊκού στη γαλλική αγορά θα είναι πλέον πολύ πιο ανοικτοί. Το επιβεβαίωσαν και οι τρεις χειμερινές κινήσεις που έγιναν στα τέλη του περασμένου Γενάρη (Ενγκμπακοτό, Σανκαρέ, Νιάς) και η μία που "τσάκισε" στις... καθυστερήσεις (Μεντόσα της Αμιάν).

Η Ligue 1 και η Ligue 2, είναι διαρκώς στο "μάτι" που Γάλλου GM του Παναθηναϊκού, με τις πληροφορίες απ’ τη Γαλλία να φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Γάλλου κεντρικού μέσου, Γκουεσουμά Φοφανά, ο οποίος μένει ελεύθερος απ’ την Γκινγκάμπ στις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του footmercato, ο 28χρονος μέσος –μέχρι πριν λίγους μήνες συμπαίκτης του Ενγκμπακοτό και αδερφός του άλλοτε σπουδαίου άσου της Λιόν, Γκουεϊντά Φοφανά και του νυν μέσου της Χάβρης, Μαμαντού Φοφανά, βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ενόψει καλοκαιριού.

Μάλιστα το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως για τον 28χρονο μέσο (με καταγωγή απ’ το Μάλι) δεν "παίζουν" μόνοι τους οι "πράσινοι" καθότι έχει εκδηλωθεί αντίστοιχο ενδιαφέρον απ’ τη βελγική Αντβέρπ και την Κλερμόν (ομάδα της Ligue2 που είναι κοντά στην άνοδό της).

Ο Ντρεοσί βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στη Γαλλία για μεταγραφικές υποθέσεις (αλλά και για να μιλήσει από κοντά με τη Λιλ για την επέκταση του δανεισμού του Σεχ Νιάς) και οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φοφανά είναι μεταξύ των παικτών που έχει ψηλά στη λίστα του για το καλοκαίρι, όπου (ανεξαρτήτως της κατάληξης στην υπόθεση του Νιάς) θα αναζητηθεί απ’ τον Παναθηναϊκό ακόμη ένας κεντρικός μέσος.

Photo Credits: Print Screen YouTube

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ