ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Υποδοχή με γιούχα από τον κόσμο στο Ελ. Βενιζέλος

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο "Ελ. Βενιζέλος" υποδέχονται την αποστολή.
Οπαδοί του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν την αποστολή στο "Ελ. Βενιζέλος" για να αποδοκιμάσουν τους πράσινους για το έως τώρα ξεκίνημα τους και τα έβαλαν με τους παίκτες και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο "Ελ. Βενιζέλος" για να υποδεχτούν την αποστολή του τριφυλλιού που επέστρεψε από την Κρήτη μετά το ισόπαλο 2-2.

Οι πράσινοι, κοντά στα 50 άτομα, περίμεναν για μια ώρα και πλέον καθώς υπήρχε καθυστέρηση κατά την άφιξη της αποστολής από το Ηράκλειο. Ενώ εκεί ήταν έντονη και η παρουσία της αστυνομίας.

Οι οπαδοί με το που είδαν τα μέλη της αποστολής να βγαίνουν για να πάνε προς το πούλμαν τους αποδοκίμασαν με γιούχα, ού, ύβρεις και φώναζαν συνέχεια "Παίξτε μπάλα ρε".

Κάποιοι εξ αυτών, περίπου τριάντα πλησίασαν και μίλησαν με κάποιους ποδοσφαιριστές που πήγαν προς το μέρος τους μεταξύ των οποίων οι δύο αρχηγοί, Κουρμπέλης και Διούδης αλλά και οι Μακέντα, Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνης, Πούγγουρας, Μπουζούκης και Ξενόπουλος.

Στο διάλογο που υπήρξε χωρίς να ξεφύγει το πράγμα οι φίλοι του Παναθηναϊκού είπαν μεταξύ άλλου στους παίκτες των πράσινων: "Παίξτε μπάλα", "Θέλουμε να σας δούμε να ματώνετε, κάντε μας να χαρούμε. Πρέπει να καταλάβετε σε ποια ομάδα παίζετε. Είναι δυνατόν να μην μπορούμε να νικήσουμε τον ΟΦΗ; Πείτε και στους ξένους που βρίσκονται. Όχι μόνο να πληρώνονται".

Μεγάλοι δέκτες παραπόνων ήταν οι Μακέντα για τον πανηγυρισμό του μετά το 2-2 με τον Ιταλό να τους εξηγεί το λόγο και ο Χατζηγιοβάνης για τις χαμένες ευκαιρίες που είχε.

Προς το τέλος της συζήτησης υπήρξε όμως και ένα χειροκρότημα εμψύχωσης για τη συνέχεια και με αφορμή και την έλευση του Λάζλο Μπόλονι.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατά την άφιξη τους στο "Ελ. Βενιζέλος"
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο EUROKINISSI
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατά την επιστροφή τους από την Κρήτη
Άφιξη του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο EUROKINISSI
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατά την άφιξη τους στο Ελ. Βενιζέλος
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Ελ. Βενιζέλος EUROKINISSI
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Ελ. Βενιζέλος τα είπαν με τον κόσμο του τριφυλλιού
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Ελ. Βενιζέλος EUROKINISSI
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Ελ. Βενιζέλος με τον κόσμο
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Ελ. Βενιζέλος με τον κόσμο EUROKINISSI
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ