Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προοδευτική - Πανιώνιος 1-2: Πήρε το διπλό και έκανε το δύο στα δύο

Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και οι παίκτες του Ιστορικού πανηγυρίζουν το γκολ
Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν το γκολ απέναντι στην Προοδευτική EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος πήρε το διπλό στον Κορυδαλλό, επικράτησε 2-1 της Προοδευτικής και έφτασε τους έξι βαθμούς σε δύο αγώνες στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής. (VIDEO)

Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό και κατάφερε να πάρει την δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής σε έναν άκρως ενδιαφέροντα αγώνα.

Ο Ιστορικός μπήκε δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Σταμάτης πήρε την μπάλα και με τελείωμα μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1.

Η απάντηση από την Προοδευτική ήρθε σύντομα. Ο Κυριαζής με ένα σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 1-1 στο 6ο λεπτό, ένα σκορ που έμεινε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Πανιώνιος κατάφερε τελικά να πετύχει το γκολ της νίκης στο 56ο λεπτό. Ο Νίνο κέρδισε πέναλτι και ο Γροντής δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα. Το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος και ο Ιστορικός κέρδισε το τρίποντο.

Η ενδεκάδα του Πανιωνίου: Στουρνάρας, Λάμψιας (75' Τριάντης), Ζάχι, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Ξυγκόρος, Νίνο (67' Κουτσάκης), Σταμάτης, Γροντής, Μούντριχας (87 Δρίτσας)

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ