ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ο Κουτσόπουλος στο πλευρό του Μανιάτη

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος
O Λεωνίδας Κουτσόπουλος INSTAGRAM / @CHEF_KOUTSOPOULOSLEONIDAS

Ο διάσημος σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με ανάρτηση στο Instagram, γνωστοποίησε πως θα είναι στο πλευρό του Γιάννη Μανιάτη στη νέα προσπάθεια του Πανιωνίου.

H νέα διοίκηση του Πανιωνίου, προεξάρχοντος του Γιάννη Μανιάτη, έχει αρχίσει ήδη να σχεδιάζει τα πλάνα ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα στη Γ' Εθνική.

Ήδη ανακοινώθηκε ως προπονητής ο Δημήτρης Κοροπούλης της ομάδας Νέων, ενώ αρκετοί επιφανείς Πανιώνου βρίσκονται στο πλευρό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Μεταξύ αυτών κι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο διάσημος σεφ και παρουσιαστής του Master Chef, με ανάρτηση στο Instagram, γνωστοποίησε πως θα είναι παρών στη νέα προσπάθεια.

Η ανάρτηση:

"Γεννοφάσκια" Πανιώνιοι στο σπίτι. Τώρα στα δύσκολα ο Γιάννης Μανιάτης ξεκινάει μια πρωτοβουλία και ο "Θείος" θα είναι δίπλα του αλλά και στους υπόλοιπους που συμμετέχουν για να βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητες του.

ΥΓ1 ο όμιλος στον οποίον θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην Γ εθνική έχει και ομάδες όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Αυτό δεν είναι όμιλος αυτό είναι 5ημερη της ΔΑΠ.

ΥΓ2 αυτό το γλυκύτατο παιδάκι δεξιά είμαι εγώ και αριστερά αυτή η "ξινή μιζέρια" ο αδερφός μου. "

ΥΓ3 κόμμα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις.

ΥΓ4 Πανιώνιος στα" εύκολα "Πανιωναρα στα δύσκολα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ