ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ομιλία του Βιεϊρίνια πριν τον ημιτελικό με την ΑΕΚ

Ο Βιεϊρίνια δίνει το σύνθημα νίκης στους παίκτες του πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ
Ο Βιεϊρίνια δίνει το σύνθημα νίκης στους παίκτες του πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ PRINT SCREEN/ YOUTUBE_PAOK FC/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το PAOK TV έδειξε το κλίμα πάθους που επικρατούσε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, την αγωνία στη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ και τα ξέφρενα πανηγύρια μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η κάμερα του PAOK TV κατέγραψε την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για πρόκριση στο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Οι πλέον χαρακτηριστικές σκηνές του ημιτελικού με την ΑΕΚ ήταν η ομιλία του αρχηγού Βιεϊρίνια στα αποδυτήρια, το ξέσπασμα στα δυο γκολ του ΠΑΟΚ αλλά και τα πανηγύρια μετά την λήξη του αγώνα.

"Ένα βήμα για τον τελικό. Όλοι μαζί παιδιά, είναι ωραίο να παίζεις στον τελικό, όλοι το ξέρουν αυτό. Για να περάσουμε στον τελικό θα πρέπει να πρέπει να παλέψουμε μια ακόμη φορά ως ομάδα ως οικογένεια που είμαστε".

"Τους το δείξαμε στα τρία τελευταία ματς, είναι η ώρα να το δείξουμε ξανά. Όλοι μαζί. Πάμε παιδιά" είπε ο Βιειρίνια στους συμπαίκτες του πριν η ομάδα του βγει στο γήπεδο για τον ημιτελικό.

Photo Credits: Print Screen/ Youtube_PAOK FC/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ