ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Υπάρχει καθαρό φάουλ στο γκολ της ΑΕΚ"

Ο Κρέσπο πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Κρέσπο πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (2-2) υποστήριξε ότι υπήρξε φάουλ σε βάρος του στο δεύτερο γκολ της Ένωσης.

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος τραυματίστηκε στη φάση του δεύτερου γκολ της Ένωσης, υποστήριξε ότι έγινε φάουλ σε βάρος του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρέσπο:

"Πονάω αρκετά, θα δω τις επόμενες ημέρες πώς θα είμαι. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι όπως το περιμέναμε, γνωρίζοντας το στυλ της ΑΕΚ. Συνέβησαν αρκετά περίεργα πράγματα στο σημερινό παιχνίδι και έτσι πήραμε μόλις έναν βαθμό" ανέφερε αρχικά ο παίκτης του Δικεφάλου.

Για τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: "Λάθη στο ποδόσφαιρο πάντα συμβαίνουν, εμείς έχουμε την τάση να τα πληρώνουμε πιο ακριβά. Το πρώτο γκολ ήταν και λάθος δικό μας και μία καλή ατομική ενέργεια από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο γκολ υπάρχει καθαρό φάουλ".

Για τη φετινή χρονιά: "Στα πρώτα ματς της σεζόν δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά σταδιακά βελτιωθήκαμε γίναμε πιο συμπαγείς. Θέλαμε τους 3 βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά δεν τους πήραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά όχι τόσο για το αποτέλεσμα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα γίνονται περίεργα πράγματα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ