ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χαιρέτησε τους παίκτες συγκινημένος ο Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα δίνει οδηγίες στους παίκτες του ΠΑΟΚ κατά την αναμέτρηση με τη Γρανάδα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων Europal League
Ο Αμπέλ Φερέιρα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα EUROKINISSI

Το τσάρτερ της αποστολής του ΠΑΟΚ προσγειώθηκε στο Άκτιο, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ταξιδεύει μαζί της και τους παίκτες το απόγευμα να προπονούνται για πρώτη φορά με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ προσγειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Άκτιο και από εκεί θα μεταβεί στο Αγρίνιο όπου και θα προπονηθεί το απόγευμα για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ταξίδεψε τελικά με την αποστολή του Δικεφάλου για Ελλάδα προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την λύση του συμβολαίου του και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Βραζιλία για να παρουσιαστεί από την Παλμέιρας.

Ο Πορτογάλος εμφανώς συγκινημένος αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του έναν έναν και αποχώρησε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη παραδίδοντας πλέον τα σκήπτρα στον Ουρουγουανό.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από την Ισπανία με μάλλον πικρή γεύση μετά την ισοπαλία με την Γρανάδα, σε ένα παιχνίδι που έδειξε να δικαιούται περισσότερα και από σήμερα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει το απόγευμα από την Γρανάδα και να προπονηθεί το πρωί επί ισπανικού εδάφους αλλά η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ανέτρεψε το αρχικό πρόγραμμα. Την αποστολή συνοδεύει εκπροσωπώντας τη διοίκηση ο αντιπρόεδρος της Μάκης Γκαγκάτσης ο οποίος λογικά θα παρουσιάσει στους παίκτες τον Πάμπλο Γκαρσία που πιάνει από σήμερα δουλειά.

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ