ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αρχηγοί Γιαννούλης και Καντουρί

ΠΑΟΚ: Αρχηγοί Γιαννούλης και Καντουρί
EUROKINISSI

Αναγνωρίστηκε ο ηγετικός ρόλος των Δημήτρη Γιαννούλη και Ομάρ Ελ Καντουρί στον νέο ΠΑΟΚ, που μαζί με Κρέσπο, Βαρέλα και Μάτος συμπληρώνουν την πεντάδα των αρχηγών.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Ομόνοια, η οποία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (21/10) με μια πρωινή προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία.

Οι ποδοσφαιριστές, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΟΥΕΦΑ, υποβλήθηκαν το πρωί σε τεστ για κορονοϊό και το απόγευμα προπονήθηκαν στην Τούμπα. Στην προπόνηση αυτή ο Αμπέλ Φερέιρα δούλεψε τακτική ενόψει του αγώνα της Πέμπτης στον οποίο δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Καντουρί και Κρέσπο.

Πριν από την προπόνηση ορίστηκαν και δυο νέοι αρχηγοί με τον Δημήτρη Γιαννούλη και τον Ομάρ Ελ Καντουρί να συμπληρώνουν την πεντάδα με τους Κρέσπο, Βαρέλα και Μάτος.

"Δύο μέρες πριν την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στην Ομόνοια στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου κορυφώνει την προετοιμασία του για τη μάχη με την κυπριακή ομάδα.

Η Τρίτη (20.10) ξεκίνησε με πρωινό τεστ για τον Covid 19, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, όπου το τεχνικό επιτελείο ετοίμασε μία προπόνηση αφιερωμένη κυρίως στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ορίστηκε η νέα πεντάδα των αρχηγών για τη φετινή σεζόν. Σ’ αυτή παραμένουν οι Κρέσπο , Μάτος και Βαρέλα και προστίθενται οι Γιαννούλης και Ελ Καντουρί .Σχετικά με τους τραυματίες, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (21.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ" αναφέρει το ενημερωτικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ