ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Καντουρί κόντρα στην Ομόνοια, αμφίβολος και για Γρανάδα

Ο απογοητευμένος Ομάρ Ελ Καντουρί
Ο απογοητευμένος Ομάρ Ελ Καντουρί EUROKINISSI

Ένα δεκαήμερο θα χρειαστεί ο Ομάρ Ελ Καντουρί για να ξεπεράσει την θλάση στο δικέφαλο κάτι που σημαίνει ότι χάνει τον αγώνα με την Ομόνοια (22/10, 19:55) και λογικά και αυτόν με τη Γρανάδα (29/10, 22:00).

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία για τα δύο παιχνίδια για το Europa League κόντρα στο Ομόνοια (22/10, 19:55) και Γρανάδα (29/10, 22:00), αφού το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη την Ομόνοια στην Τούμπα χωρίς τον Ομάρ Ελ Καντουρί καθώς το αποτέλεσμα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε έδειξε θλάση στο δικέφαλο και η εκτίμηση για την αποθεραπεία του είναι δέκα ημέρες. Κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα προλάβει και το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με την Γρανάδα στην Ισπανία

"Europa League – Nothing is Written

Η επόμενη μέρα είναι πάντα αφιερωμένη στην αποκατάσταση και την ανάλυση του αγώνα, είτε αυτός πήγε καλά είτε όχι. Το ματς με την ΑΕΚ ήταν καλό αγωνιστικά, αλλά όχι βαθμολογικά, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε νίκη την υπεροχή του στον αγωνιστικό χώρο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις οι απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο και οι συνεχόμενοι αγώνες, έστω κι αν επιφέρουν κούραση, αποτελούν και την ιδανική θεραπεία. Ο Δικέφαλος μπροστά του έχει την ευρωπαϊκή πρόκληση του Europa League και θέλει να ξεκινήσει θετικά την πορεία του στον όμιλο υποδεχόμενος την Πέμπτη (22.10, 20:00) την Ομόνοια στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της μάχης του ΟΑΚΑ και… μάζεψαν αρκετά χτυπήματα από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στην τακτική, σε μία προπόνηση υψηλής έντασης.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα. Ο Μαροκινός μέσος, όπως διαπιστώθηκε από τ’ αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, ταλαιπωρείται από μια θλάση πρώτου βαθμού στον δεξί δικέφαλο και η απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες. Τέλος ο Χοσέ Κρέσπο έκανε ατομικό στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Τρίτη (20.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ