ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ειδικό πρόγραμμα για Ίνγκασον

Ο Ίνγκασον
Ο Ίνγκασον EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την Τρίτη (4/5) την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον καταπονημένο Ίνγκασον να ακολουθεί δικό του πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας (3/5).

Με τον Ίνγκι Ίνγκασον να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα συνεχίστηκε τη Δευτέρα (3/5) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (5/5). Ο Ισλανδός είναι από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που έχουν καταπονηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων στο γόνατο – οι οποίες του στέρησαν τη συμμετοχή στον αγώνα με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης"- και μοιάζει δεδομένο ότι θα χρειαστεί από εδώ και πέρα ειδική διαχείρηση.

Στο μέτωπο των τραυματιών Κρέσπο, Καγκάβα και Περέιρα, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο την ώρα που ο Ελ Καντουρί έμεινε στην πισίνα και ο Μιχάι εξακολουθεί να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο επανένταξης στην ομάδα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία με τους παίκτες που είχε διαθέσιμους δούλεψε στην τακτική του – τελευταίου για φέτος- ντέρμπι με την ΑΕΚ

"Η Δευτέρα του Πάσχα (03.05) ήταν ημέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία, καθώς σε δύο μέρες ακολουθεί το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο παιχνίδι στην Αθήνα, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της δεύτερης θέσης.

Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στο κομμάτι της τακτικής. Μετά από κάποιες δρομικές ασκήσεις κι ένα παιχνίδι κατοχής, οι προπονητές ανέλαβαν δράση κι έδειξαν στους παίκτες τι θέλουν να δουν μέσα στο γήπεδο την Τετάρτη (05.05).

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι Άντριαν Περέιρα , Χοσέ Κρέσπο και Σίντζι Καγκάβα έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία κι αποκατάσταση στην πισίνα κι ο Ενέα Μιχάι πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης.

Την Τρίτη (04.05) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα" αναφέρει το ενημερωτικό του ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ