ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για την αυλαία του πρωταθλήματος

Όρκος νίκης από τους παίκτες του ΠΑΟΚ
Όρκος νίκης από τους παίκτες του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν σε στατικές φάσεις και τελειώματα ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα (16/5, 19:30), που θα είναι και ο τελευταίος στην Τούμπα για τη φετινή σεζόν. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Πάμπλο Γκαρσία, εκτός σταθερά ο Ίνγκασον.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αστέρα (16/5, 19:30, Novasports 4HD, SPORT 24) που αντιμετωπίζεται από τον Πάμπλο Γκαρσία ως μια ευκαιρία για διαχείριση ενόψει του τελικού του Κυπέλλου το επόμενο Σάββατο στις 22 Μαΐου.

Ο Ουρουγουανός που όπως συνηθίζει τελευταία δεν ανακοίνωσε αποστολή έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, εκτός από τον Ίνγκι Ίνγκασον που δουλεύει επικεντρωμένος στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να χρησιμοποιήσει και πάλι αρκετούς από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, όπως έκανε και στον Καραισκάκης την προτελευταία αγωνιστική των playoffs. Από την στιγμή που στην αυλαία του πρωταθλήματος βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει είναι λογικό να κάνει συντήρηση δυνάμεων .

"Η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (15.05) στη βροχερή Τούμπα.

Βαθμολογικό κίνητρο μπορεί να μην υπάρχει, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται κίνητρο προκειμένου να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση. Ο Δικέφαλος θέλει να κλείσει την πορεία του στο πρωτάθλημα με τρίποντο και την καλύτερη δυνατή εικόνα κόντρα σε μια ομάδα που ήταν σταθερά καλή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και δικαίως μπήκε στα Play Offs.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας τον αγώνα με τον Αστέρα ήταν κατά κύριο λόγο αφιερωμένη στο κομμάτι της τακτικής. Μετά από ένα μίνι πρόγραμμα ενεργοποίησης, με δρομικές ασκήσεις και παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης, ακολούθησε… μάθημα από το τεχνικό επιτελείο, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων.

Στο φινάλε οι παίκτες δούλεψαν στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα. Ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε ειδικό πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης" αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ