ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Για το διπλό στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Με την συμμετοχή του Ίνγκασον να αποτελεί ερωτηματικό, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει για έκτη και τελευταία φορά φέτος την ΑΕΚ και χρειάζεται βαθμούς στη μάχη που δίνει για την 2η θέση.

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί για μια ακόμη φορά αντιμέτωπος με την ΑΕΚ μετά την πρόσφατη σύγκρουση τους στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως έχει καθιερώσει στα τελευταία παιχνίδια δεν ανακοίνωσε χθες αποστολή με τον Ίνγκι Ίνγκασον να είναι το μεγάλο ερωτηματικό. Ο Ισλανδός έκανε και χθες, στην τελευταία πριν το σημερινό ντέρμπι προπόνηση, ειδικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει τους Καντουρί, Κρέσπο και Καγκάβα καθώς Περέιρα και Μιχάι μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς στην προπόνηση της Τρίτης. Ο Ενέα Μιχάι προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Νοέμβριο.

Σε ό,τι αφορά στο σχήμα δεν αναμένονται και πολλές αλλαγές με τα μεγαλύτερα ερωτηματικά να έχουν να κάνουν με την τριάδα των αμυντικών μπροστά από τον Πασχαλάκη. Οι επιλογές του Γκαρσία εξαρτώνται από την ετοιμότητα του Ίνγκασον με τους Βιειρίνια ( είτε αριστερά, είτε δεξιά), Βαρέλα και Μιχαηλίδη να μπορούν να προσφέρουν λύσεις εφόσον ο Ισλανδός δεν αγωνιστεί.

Στη μεσαία γραμμή Ροντρίγκο και Μπάμπα θα καλύψουν τις δύο πλευρές με τους Αουγκούστο και Σβαμπ να είναι οι κεντρικοί μέσοι.

Στην επίθεση σίγουρος είναι ο Άντριγια Ζίβκοβιτς με τον Ουάρντα να έχει προβάδισμα να ξεκινήσει, όπως και στον ημιτελικό της Τούμπα, έναντι του Τζόλη, όπως προβάδισμα έχει και ο Σβιντέρσκι έναντι του Κρμέντσικ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ