ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προχωρά του Γιαννούλη στη Νόριτς

Ο Γιαννούλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Γιαννούλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Η Νόριτς επιμένει για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη και φαίνεται ότι θα τον κάνει δικό της με 7.5 εκατομμύρια ευρώ.

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις με τον Δημήτρη Γιαννούλη. Η Νόριτς που καίγεται για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας της είναι αποφασισμένη να τον αποκτήσει και πιέζει τον ΠΑΟΚ να δεχθεί την πρόταση της. Με τη διαφορά ότι πλέον εγκαταλείπεται το ενδεχόμενο δανεισμού με τους Άγγλους να αποκτούν εδώ και τώρα τον παίκτη και να ζητούν από τον ΠΑΟΚ να πληρώσουν 7.5 εκατομμύρια το καλοκαίρι ευελπιστώντας ότι θα έχουν εξασφαλίσει την άνοδο τους στη μεγάλη κατηγορία.

Η προοπτική της συμμετοχής, έστω από την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Premier League, δεν φαίνεται πως αφήνει ασυγκίνητο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και όπως όλα δείχνουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του από τον ΠΑΟΚ είναι πιο πιθανό από ποτέ.

Ο ΠΑΟΚ πιέζεται να δώσει το "ΟΚ" και από την στιγμή που το συμβόλαιο του Γιαννούλη δεν έχει αναπροσαρμοστεί, όπως πρότειναν οι άνθρωποι του τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ