ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Μάλμε θέλει τον Τσόλακ

Ο Αντόνιο Τσόλακ πανηγυρίζει γκολ του  με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό
Ο Αντόνιο Τσόλακ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό EUROKINISSI SPORTS

Σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Αντόνιο Τσόλακ, αρχικά για έναν χρόνο, βρίσκεται η Μάλμε, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στην Σκανδιναβία.

Η Μάλμε βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και ο Αντόνιο Τσόλακ είναι ένας από τους δύο φορ που καταλαμβάνουν την κορυφή της λίστας με τους φορ που ενδιαφέρουν την σουηδική ομάδα.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στην Σκανδιναβία, η βασική επιλογή του προπονητή της Μάλμε, Γιον Νταλ Τόμασον, είναι ο Γιόργκεσεν της Φέγενορντ με το κόστος της απόκτησης του Δανού επιθετικού να κρίνεται μάλλον απαγορευτικό. Η δεύτερη επιλογή είναι ο Αντόνιο Τσόλακ, για τον οποία μάλιστα γράφεται ότι υπήρξαν εδώ και καιρό διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ.

"Ο Τσόλακ βρίσκεται εδώ και καιρό στα ραντάρ της Μάλμε, από την σεζόν 2018-19 όταν και είχε σκοράρει 12 γκολ σε 24 παιχνίδια. Ωστόσο τότε η επίθεση της ομάδας ήταν γεμάτη και έτσι η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Όταν στη Μάλμε αποφάσισαν να κινηθούν για τον παίκτη ήταν αργά καθώς με τα 20 γκολ που πέτυχε σε 32 παιχνίδια την σεζόν 2019-20 έγινε μεγάλο όνομα στην αγορά.

Ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε ξοδεύοντας 30 εκατομμύρια κορώνες (σσ περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ) κερδίζοντας τον πλειστηριασμό για τον παίκτη.

Στα τελευταία 10 παιχνίδια πρωταθλήματος ωστόσο, ο Τσόλακ δεν βρίσκεται καν στην αποστολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές της Μάλμε με τον ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει πριν από αρκετές εβδομάδες. Η συμφωνία όμως ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν μπορούσε να επιτευχθεί όσο ήταν ανοικτό το παράθυρο των μεταγραφών σε όλο τον κόσμο και ο Τσόλακ βρέθηκε κοντά στο δανεισμό του στην Καϊσέρισπορ.

Με τις μεταγραφές να έχουν κλείσει στα περισσότερα πρωταθλήματα οι επαφές των δυο ομάδων ξεκίνησαν και πάλι και η συμμετοχή της Μάλμε στα προκριματικά του Champions League το καλοκαίρι αποτελεί δέλεαρ για τον παίκτη

Ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε Ντάνιελ Άντερσον θεωρεί τον Τσόλακ ιδανική λύση και για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και για το σουηδικό πρωτάθλημα και συζητά με τον ΠΑΟΚ τον δανεισμό, αρχικά για έναν χρόνο" , αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη Σουηδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ