ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ημέρα Καγκάβα για τον Δικέφαλο

O Σίντζι Καγκάβα σε προπόνηση της εθνικής Ιαπωνίας κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του 2018 στην Ρωσία
O Σίντζι Καγκάβα σε προπόνηση της εθνικής Ιαπωνίας κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του 2018 στην Ρωσία Ⓒ 2018 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναμονή του Σίντζι Καγκάβα, που έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις και για την υπογραφή συμβολαίων.

Ο Σίντζι Καγκάβα αναμένεται σήμερα (25/1) στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας που θα τον κάνει κάτοικο Θεσσαλονίκης για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός, που τους τελευταίους μήνες περίμενε προτάσεις κυρίως από την Ισπανία, πείστηκε από τις συζητήσεις που είχε και με τον Πάμπλο Γκαρσία ότι ο Δικέφαλος μπορεί να καλύψει τις φιλοδοξίες του και γι' αυτό αποφάσισε να δοκιμάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο 31χρονος έκανε από τον Οκτώβριο μόνο ατομικές προπονήσεις και δεν είχε αγωνιστική δράση.

Από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων θα φανεί ποια είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να επανέλθει σε αγωνιστική ετοιμότητα, προκειμένου να βοηθήσει τον Δικέφαλο στις εγχώριες υποχρεώσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ