ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μόνο για τη νίκη στην αφιλόξενη Τρίπολη

Ο Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια αγώνα της Super League με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο
Ο Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια αγώνα της Super League με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποφύγει τα λάθη που έκανε στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου κόντρα στον Αστέρα και να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα του δώσουν ώθηση στη βαθμολογία.

O ΠΑΟΚ καλείται στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (11/04, 17:15, Novasports 2HD) να φανεί καλύτερος…μαθητής σε σχέση με την Λεωφόρο. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs ο Δικέφαλος επανέλαβε τα λάθη που είχε κάνει στην κανονική περίοδο κάτι που θα πρέπει να αποφύγει στη σημερινή αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα κάνει αλλαγές διαχείρισης στην ενδεκάδα που θα παρατάξει σε σχέση με τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε έναν αγώνα που ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να ανέβει στη βαθμολογία των πλέι οφ, όπου η κατάσταση μοιάζει να είναι ρευστή.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που απολαμβάνει τη στήριξη του προπονητή του. Η τετράδα της άμυνας λογικά δεν θα έχει το Βιεϊρίνια, που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο ΟΑΚΑ με τους Ροντρίγκο και Μπάμπα στα δύο άκρα και τους Ίνγκασον και Κρέσπο, αφού ο Βαρέλα έμεινε στη Θεσσαλονίκη στα στόπερ.

Στην μεσαία γραμμή η τριάδα των τελευταίων αγώνων Αουγκούστο, Σβαμπ και Καντουρί έχει και πάλι προτεραιότητα, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει κάποια αλλαγή με τους Τσιγγάρα και κυρίως τον Ουάρντα να διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα.

Ενδεχόμενο αλλαγών υπάρχει και στην επίθεση με τον Σβιντέρσκι να έχει προβάδισμα έναντι του Κρμέντσικ αλλά και τον Μουργκ, τον πρωταγωνιστή του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό με την ΑΕΚ να ψάχνει φανέλα βασικού. Αν του τη δώσει ο Γκαρσία ο Τζόλης θα είναι αυτός που λογικά θα μείνει στον πάγκο με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς να ξεκινά κανονικά.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ