ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι αντιδράσεις των παικτών του Δικεφάλου μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Η ανακούφιση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για τη νίκη στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αποτυπώθηκε στις αναρτήσεις τους στο Instagram.

Στον ΠΑΟΚ το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ πριν από τον χθεσινό (7/4) ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και το γκολ του Τόμας Μουργκ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων προκάλεσε το ξέσπασμα του Πάμπλο Γκαρσία και των ποδοσφαιριστών του.

Το κλίμα άλλαξε και αυτό φαίνεται και στα ποσταρίσματα των παικτών του Δικεφάλου στα social media.

"Το πρώτο βήμα έγινε" έγραψε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δείχνοντας ότι έχει στο μυαλό του και τον δεύτερο ημιτελικό στην Τούμπα.

Πανηγυρικό ήταν το ποστάρισμα του Άντριγια Ζίβκοβιτς. "Όταν σου λένε ότι κάτι είναι αδύνατο θυμήσου ότι μπορεί να είναι αδύνατο για αυτούς και όχι για σένα. Πάμε ΠΑΟΚάρα" έγραψε ο Σέρβος.

Ο Αμρ Ουάρντα από την πλευρά του προτίμησε να ανεβάσει τον πανηγυρισμό του στη φάση του γκολ που πέτυχε ο Μουργκ και μόνο μια λέξη: "ΠΑΟΚάρα".

Στο λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο Instagram ανέβηκε μια πανηγυρική φωτογραφία με τον σκόρερ του γκολ που έδωσε τη νίκη, Τόμας Μουργκ μαζί με τον Ίνγκι Ίνγκασον με τη λεζάντα "αυτό το συναίσθημα…".

Την ίδια φωτογραφία χρησιμοποίησε ο Ίνγκι Ίνγκασον ανακηρύσσοντας… σε βασιλιά τον Τόμας Μουργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ