ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πανηγυρισμοί τέλος, στροφή και πάλι στο πρωτάθλημα

Ο Ελ Καντουρί από το ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική των playoffs /25-04-2021
Ο Ελ Καντουρί από το ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική των playoffs /25-04-2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο τελικός του Κυπέλλου (22/5) με τον Ολυμπιακό αργεί ακόμη και οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Πάμπλο Γκαρσία την Παρασκευή (30/4) μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου της 22 Μαίου με τον Ολυμπιακό και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την κιτρινόμαυρους στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά για τα playoffs.

Στο ενημερωτικό της μάλιστα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει λόγο για πέντε τελικούς που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στα αγωνιστικά με τους παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στον ημιτελικό της Μεγάλης Πέμπτης (29/4) να κάνουν αποθεραπεία το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στους τραυματίες.

Καντουρί, Κρέσπο και Καγκάβα έκαναν θεραπεία την ώρα που ο Περέιρα ανέβασε ρυθμούς και ο Μιχάι συνεχίζει να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του.

"22 μέρες που θα κρίνουν τα πάντα. Η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία κι ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται να δώσει πέντε τελικούς με στόχο τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ κράτησαν λίγες ώρες.

Το ρεπό της Μ.Παρασκευής ήταν απαραίτητο προκειμένου να φορτίσουν οι μπαταρίες και ν’ αδειάσει το μυαλό. Πλέον ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του για τα πέντε εναπομείναντα παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου, αρχής γενομένης από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Νέα Μεσημβρία.

Οι ποδοσφαιριστές που πήραν φανέλα βασικού στον ημιτελικό της Τούμπας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για δουλειά σε όλους τους τομείς. Δρομικές ασκήσεις και rondo αποτέλεσαν το πρώτο κομμάτι, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και το passing game.

Οι Χοσέ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί και Σίντζι Καγκάβα έκαναν θεραπεία. Ο Άντριαν Περέιρα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και θ’ αρχίσει να επιστρέφει σταδιακά με την ομάδα.

Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί. Την Κυριακή του Πάσχα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το σχετικό ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ